Bärgning Eksjö | Assistansbolaget

Bärgning Eksjö

Behöver du bärgning i Eksjö? Assistansbolaget är det pålitliga alternativet med över 300 000 kunder i Sverige. Våra professionella bärgare strävar efter att reparera fordonsfelet direkt på plats. Skulle det inte vara möjligt bärgas ditt fordon till en verkstad i närheten. Du kan alltid följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen.

Boka bärgare i Eksjö med Väghjälp direkt

Det går snabbt och smidigt att boka bärgare i Eksjö med telefonen, med hjälp av vår tjänst Väghjälp direkt. Du behöver bara fylla i några få uppgifter (mobil- och registreringsnummer) samt dela platsen du befinner dig på. Vill du hellre ringa och boka bärgning når du vår räddningscentral på 042–324 324.

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då omfattas du av ett helhetsupplägg där bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Försäkringen gäller dygnet runt, året om. Den gäller även i Europa i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet.

Vår vägassistansförsäkring är personbunden och inte fordonsbunden. Vi kommer därför till undsättning oavsett om du kör din egen eller lånar en bekants bil.

Få ett personligt prisförslag

Det är möjligt att boka bärgning av oss även om du inte har tecknat vägassistansförsäkring. I dessa fall får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på platsen du befinner dig på.

Hur lång tid tar det?

Det varierar såklart från uppdrag till uppdrag, men vi kan lova dig att vi gör allt vi kan för att hålla nere tiden. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är framme och hjälper dig. Vi kan vara på plats inom kort tack vare ett stort nätverk av bärgare i närområdet.

Erbjuder ni endast bilbärgning i Eksjö?

Nej, bilbärgning i Eksjö är det vanligaste uppdraget våra bärgare rycker ut på i staden men vi bärgar även husvagn, husbil, motorcykel, lätt lastbil och släpkärra.

Välkommen att kontakta oss

Har du några frågor om våra försäkringar eller vill du boka bärgning i Eksjö? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så tar vi hand om ditt ärende och vägleder dig rätt.

sektions delare