Bärgning Enköping | Assistansbolaget

Bärgning Enköping

Behöver du bärgning i Enköping? Vi på Assistansbolaget erbjuder en snabb & effektiv bärgning som du kan följa direkt i telefonen. Digitala uppdateringarger dig full insyn i när bärgaren beräknas anlända. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgar vi fordonet till en verkstad i närheten.

Bärgare i Enköping

När du bokar vår bärgare i Enköping går det undan. Vi är på plats och hjälper dig inom kort, i genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi anlänt. Ett smidigt sätt att boka vår bärgning är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du bara fylla i ett fåtal uppgifter (registrerings- och telefonnummer samt dela fordonets position) innan en bärgare sätter kurs mot dig. Om du har vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr och då ingår bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Om du inte tecknat vår assistansförsäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som utgår från din position. Vår bärgning kan bokas dygnet runt, året om. Du kan alltid ringa och boka bärgning på 042–324 324.

Erbjuds era tjänster bara i Sverige?

Nej, du kan boka vår bärgning dygnet runt i Europa i länder som är anslutna till Gröna kort-systemet. Det kan kännas tryggt för dig att veta om du exempelvis är på semester. Läs om vilka länder som omfattas av Gröna kort-samarbetet.

Bilbärgning i Enköping

Visst är bilbärgning i Enköping det mest frekventa uppdraget i staden, men vi tar även hand om fler fordon. Du kan alltid höra av dig om du behöver hjälp med bärgning av motorcykel, husbil, husvagn, släpvagn eller lätt lastbil. Om du väljer att teckna flera försäkringar hos oss får du 30 % rabatt på ordinarie pris. Har du några frågor om vår bärgning i Enköping eller våra försäkringar? Då är du alltid välkommen att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan, så får du en snabb och professionell rådgivning.

sektions delare