Bärgare Eslöv – Snabbt på plats | Assistansbolaget

Bärgning Eslöv

Boka bärgning i Eslöv och följ bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen. Så fort vi fått in ditt ärende sätter närmaste tillgängliga bärgare kurs mot dig. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad.

Boka bärgare i Eslöv

Med vår tjänst Väghjälp direkt registrerar du ditt ärende på nolltid. Vi behöver endast några få uppgifter av dig innan en bärgare i vårt stora nätverk är på väg. Du behöver bara fylla i telefon- och registreringsnummer, dela platsen du befinner dig på och ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Självrisken är alltid 0 kr om du tecknat vår försäkring. Om du inte tecknat vår försäkring kommer du få ett personligt prisförslag att ta ställning till.

Önskar du ringa och boka bärgning? Då hjälper vår räddningscentral dig på 042–324 324.

I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig, så du se fram emot snabb hjälp.

Det här ingår i vår försäkring

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring omfattas du av ett helhetsupplägg, där följande ingår om situationen kräver det.

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation
  • 0 kr i självrisk

Vår försäkring är kopplad till dig som förare istället för ett specifikt fordon. Försäkringsskyddet gäller oavsett om du kör din egen, en väns eller en släktings bil. Vi hjälper dig med bärgning dygnet runt i hela Europa, i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet. Dessutom får du tillgång till vårt förmånsprogram.

Våra bärgningstjänster erbjuds för bil, motorcykel, husvagn, husbil, lätt lastbil och släpvagn.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du boka bärgare i Eslöv, eller har du några frågor om våra försäkringar? Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig.

sektions delare