Bärgare Falköping – Boka snabb bärgning | Assistansbolaget

Bärgning Falköping

Välj det trygga alternativet för bärgning i Falköping. Hos oss är du i gott sällskap med över 300 000 andra kunder i Sverige. Våra erfarna bärgare strävar efter att åtgärda fordonsfelet direkt på plats. Om det inte är möjligt bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad. Du kan enkelt hålla koll på bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen.

Håll koll på din bärgare i Falköping

Att boka en bärgare i Falköping med vår tjänst Väghjälp direkt är både snabbt och enkelt.  Vi behöver endast några få uppgifter av dig för att kunna skicka den närmaste tillgängliga bärgaren till din plats.

Du kommer att bli ombedd att uppge ditt telefonnummer, bilens registreringsnummer, dela din position och uppge om du har tecknat vägassistansförsäkring eller inte. När du har registrerat ditt ärende håller vi dig kontinuerligt uppdaterad om bärgarens väg till dig.

Om du har tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kronor. De som inte har tecknat vår försäkring får ett prisförslag av oss att ta ställning till. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig.

Om du föredrar att ringa och boka bärgning når du vår räddningscentral på 042–324 324.

Det här ingår i vår försäkring

Med vår assistansförsäkring kan du känna dig säker även om du skulle drabbas av ett oförutsett driftstopp när du är ute och kör. Du omfattas nämligen av ett helhetsupplägg där följande tjänster ingår om situationen kräver det.

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation
  • 0 kr i självrisk

Försäkringen gäller dygnet runt, både i Sverige och i europeiska länder som medverkar i Gröna Kort-samarbetet. Den är knuten till dig som person och inte till ett specifikt fordon.

Finns det något du undrar över?

Vill du boka en bärgare i Falköping, eller har du några frågor om våra tjänster? Då är du alltid välkommen att höra av dig till oss, så vägleder vi dig rätt.

Förutom bilar så bärgar vi även motorcykel, husvagn, husbil, lätt lastbil och släpkärra. Känn dig trygg ute vägarna med våra tjänster, oavsett vilket fordon du kör!

sektions delare