Bärgning Hässleholm | Assistansbolaget

Bärgning Hässleholm

Behöver du bärgning i Hässleholm? Välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget. Vi är det trygga valet med över 300 000 kunder i Sverige. Om våra bärgare kan reparera ditt fordonsfel direkt på plats så gör vi det. Skulle det inte vara möjligt bärgas fordonet till en verkstad i närheten.

Snabb och smidig bokning

Det går undan att boka bärgning av oss. Det enklaste sättet är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Då får du ange fordonets registreringsnummer, ditt mobiltelefonnummer samt dela din position. Om du tecknat vår vägassistansförsäkring sedan tidigare är självrisken alltid 0 kr. Vi hjälper dig direkt på plats eller med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen.

Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till. Om du önskar ringa och boka bärgning tar vår professionella räddningscentral emot ditt samtal på 042–324 324.

Stort nätverk av bärgare i Hässleholm

Tack vare ett stort nätverk av bärgare i Hässleholm med omnejd kan vi vara på plats och hjälpa dig inom kort. Så fort vi fått in ditt ärende sätter närmsta tillgängliga bärgare fart mot dig. Det tar i genomsnitt endast 38 minuter innan vi är på plats. Snabb vägassistans på väg!

Trygghet på vägarna med vår försäkring

Vi erbjuder en personlig vägassistansförsärking. Det innebär att den gäller oavsett vilken bil du kör och inte ett specifikt fordon. Vi hjälper dig oavsett om du kör ditt eget fordon eller lånar en bekants bil. Ditt försäkringsskydd är alltid med längs vägen.

Om du är ute på semester och kör i Europa kan du känna dig trygg med att vår vägassistansförsärking gäller i alla länder som är anslutna i Gröna kort-samarbetet. Självklart kan du boka bärgning dygnet runt.

Bilbärgning i Hässleholm

Det mest frekventa uppdraget vi utför är bilbärgning i Hässleholm, men vi är en heltäckande bärgningspartner som även bärgar husvagn, husbil, lätt lastbil, släpvagn och motorcykel.

Kontakta vår kundservice

Om du har några frågor kring vår bärgning i Hässleholm eller våra försäkringar är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare