Bärgning Helsingborg | Assistansbolaget

Bärgning Helsingborg

Behöver du bärgning i Helsingborg? Välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget! Vi är en trygg bärgningspartner med över 350 000 nöjda kunder i Norden. Om det går att reparera ditt fordon direkt på plats är det alltid högsta prioritet, annars bärgar vi ditt fordon till en närliggande verkstad. Självklart erbjuder vi våra tjänster dygnet runt.

Bärgare – Helsingborg

Det smidigaste sättet att boka bärgare i Helsingborg är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Det enda du behöver göra att fylla i ditt telefon- och registreringsnummer, dela platsen du befinner dig på samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring. För dig som har vår försäkring är självrisken alltid 0 kr. Försäkringstagare omfattas av ett helhetsupplägg där hyrbil, hotellövernattning eller bokning av hemresa på annat sätt ingår om situationen kräver det.

Om du inte har tecknat vår försäkring kommer priset beräknas utifrån platsen du befinner dig på. Innan du slutför bokningen får du ett prisförslag att ta ställning till. Du får även information om vilken tid bärgaren beräknas ankomma till platsen. Föredrar du att ringa och boka bärgningsbil i Helsingborg når du vår räddningscentral på 042–324 324.

Bilbärgning Helsingborg

Bilbärgning i Helsingborg är det vanligaste uppdraget vi rycker ut på i området, men vi bärgar även motorcykel, husbil, husvagn, släpvagn och lätt lastbil. Vi är på plats hos dig inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi kommit fram och hjälper dig. Har du några frågor om våra tjänster eller vill du boka bärgning? Tveka inte att höra av dig via kontaktuppgifterna nedan, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare