Bärgning Jönköping | Assistansbolaget

Bärgning Jönköping

Vi på Assistansbolaget har många startklara bärgare som är redo att rycka ut när du behöver bärgning i Jönköping. Söker du ett tryggt och pålitligt bärgningsval är detta något för dig – vi har över 350 000 nöjda kunder i Norden. Våra bärgares grundinställning är alltid att lösa problemet direkt på plats. Är det inte möjligt bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad.

Bärgare – Jönköping

När du ringt vår räddningscentral och meddelat din situation kan du förvänta dig snabb hjälp. Från ditt samtal tar det i genomsnitt 38 minuter innan vi är på plats. Tack vare ett stort antal anslutna bärgare i Jönköping kan vi hålla nere väntetiderna. Vi hjälper dig antingen på plats eller med bärgning till en verkstad i närheten.

Tecknar du en vägassistansförsäkring hos oss omfattas du av vårt helhetskoncept, där vi skräddarsyr en lösning utifrån din situation. Vi bokar hotell, hyrbil och hemtransport i de fall där det behövs. Vår vägassistansförsäkring gäller både i Sverige och runt om i Europa (i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet). Vår försäkring är personbunden och därmed inte kopplad till ett specifikt fordon.

Bärgning Jönköping – Pris

För dig som har en vägassistansförsäkring hos oss är självrisken alltid 0 kr. Har du inte tecknat vår vägassistansförsäkring får du ett prisförslag att ta ställning till, som baseras på var du befinner dig. I samband med prisförslaget får du även information om bärgarens beräknade ankomsttid. Du kan boka bärgning direkt i telefonen via tjänsten Väghjälp direkt.

Bilbärgning – Jönköping

Du kan känna dig trygg med att vi kommer till undsättning snabbt när du behöver bilbärgning i Jönköping. Det gäller oavsett vilken bil du kör – det spelar ingen roll om det är din egen, en kollegas eller en släktings bil. Men bilbärgning är inte det enda vi tar hand om. Vi bärgar även MC, husbil, husvagn och släpvagn med mera.

Vi vägleder dig rätt

Om du vill ha rådgivning kring våra tjänster eller boka bärgning är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

sektions delare