Bärgning Karlskrona | Assistansbolaget

Bärgning Karlskrona

Välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget om du behöver hjälp med bärgning i Karlskrona. Med över 300 000 kunder i Sverige är vi en trygg och effektiv bärgningspartner. Våra bärgare är på plats och hjälper dig inom kort, oavsett tid på dygnet. Om vi kan reparera ditt fordonsfel direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgar vi fordonet till en närliggande verkstad.

Så bokar du bärgare i Karlskrona

Hos oss går det undan att boka bärgare i Karlskrona. Med vår tjänst Väghjälp direkt behöver du bara ange några få uppgifter innan ditt ärende är registrerat. Sedan får du tillbaka ett prisförslag att ställning till. Du får även besked om när vår erfarna bärgare beräknas anlända till platsen, innan det är dags att bekräfta bokningen. När du bekräftat bokningen kan du följa bärgningen löpande direkt i telefonen.

Du kan även ringa till oss och boka bärgare på 042–324 324.

Om du har tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr och då omfattas du av ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Lägg märke till att vår assistansförsäkring är personbunden och inte fordonsbunden. Den gäller därmed om du lånar en kompis eller släktings bil och behöver bärgning.

Hur lång tid tar det innan ni är på plats?

I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Du kan även förvänta dig att vår professionella räddningscentral svarar inom kort.

Erbjuder ni endast bilbärgning i Karlskrona?

Nej, bilbärgning i Karlskrona är det vanligaste uppdraget vi rycker ut på i staden men vi bärgar även husbil, husvagn, motorcykel, släpvagn och lätt lastbil.

Gäller försäkringen endast i Sverige?

Nej, vår vägassistansförsäkring gäller dygnet runt i hela Europa, i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet. Det är en extra trygghet att ha med sig för dig som ska ut och resa.

Vi vägleder dig rätt

Vill du boka bärgning i Karlskrona eller har du några frågor om våra försäkringar? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Vi ser fram emot vårt samarbete!

sektions delare