Bärgning Katrineholm | Assistansbolaget

Bärgning Katrineholm

Behöver du boka bärgning i Katrineholm? Välj det trygga valet med över 300 000 kunder i Sverige. Om våra professionella bärgare kan reparera fordonsfelet direkt på plats så prioriteras det, i annat fall bärgas fordonet till en verkstad i närheten. Du följer bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen.

Snabb bokning av bärgare i Katrineholm

Hos oss går det snabbt och enkelt att boka bärgare i Katrineholm. Med vår tjänst Väghjälp direkt registrerar du ärendet på nolltid. Vi behöver bara några få uppgifter från dig, innan närmsta tillgängliga bärgare kommer till undsättning. Du får ange telefon- och registreringsnummer, dela fordonets position samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. När ärendet är registrerat uppdaterar vi dig löpande om bärgarens resa till dig.

Har du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr. Om du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på platsen du befinner dig på.

Föredrar du att ringa och boka bärgning? Då når du vår räddningscentral på 042–324 324.

Vad ingår i vår försäkring?

Med vår vägassistansförsäkring kan du känna dig trygg ute på vägarna. Du omfattas nämligen av ett helhetsupplägg om du drabbas av ett oförutsett driftstopp på din resa.

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation
  • 0 kr i självrisk

Försäkringen gäller dygnet runt i Sverige och Europa (i länder som är anslutna till Gröna Kort-samarbetet). Den är personbunden och inte fordonsbunden, vilket innebär att du är försäkrad även om du lånar en kompis eller kollegas bil.

Bilbärgning i Katrineholm

Bilbärgning i Katrineholm är det vanligaste uppdraget våra bärgare rycker ut, men du kan känna dig trygg med att vi även bärgar husvagn, husbil, släpvagn, motorcykel och lätt lastbil.

Hjälpen är framme hos dig inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats.

Har du några frågor?

Har du några funderingar kring våra tjänster eller vill du boka bärgning i Katrineholm? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Om du väljer att teckna flera försäkringar hos oss får du ta del av en kombinationsrabatt på 30% av ordinarie pris. Vi erbjuder även en självriskförsäkring för bil som tecknas via vår kundservice.

sektions delare