Bärgning Köping | Assistansbolaget

Bärgning Köping

Assistansbolaget tar hand om din bärgning i Köping. Vi är det trygga valet med över 300 000 kunder i Sverige. Om vi kan reparera ditt fordon direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgas fordonet till en närliggande verkstad. Tack vare ett stort nätverk av bärgare i området kan vi hjälpa dig inom kort.

Följ din bärgare i Köping

När du bokat bärgare i Köping av oss kan du följa bärgningsprocessen i din telefon. Där får löpande uppdateringar om bärgarens beräknade ankomsttid. Det gör att du slipper stå och vänta i ovisshet och undra när bärgaren kommer att dyka upp.

Du registrerar ditt ärende i vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du endast ange några få uppgifter, dela platsen du befinner dig på samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Har du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr.

Om du inte har tecknat vår försäkring kommer du få ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på platsen du befinner dig på.

Önskar du ringa och boka bärgning? Då når du vår professionella räddningscentral på 042–324 324.

Fördelar med vår försäkring

När du tecknar vår vägassistansförsäkring omfattas du av ett helhetsupplägg om du drabbas av ett oförutsett driftstopp ute på vägarna.

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation
  • 0 kr självrisk

Försäkringen gäller i Sverige och i europeiska länder som är anslutna till Gröna Kort-samarbetet. Den är personbunden och inte fordonsbunden, vilket innebär att du som förare alltid har med ditt försäkringsskydd längs vägen. Vi står för alla utlägg från start, så du slipper att göra några ekonomiska utlägg.

Väljer du att teckna flera försäkringar hos oss får du kombinationsrabatt (30% på ordinarie pris) och därmed en lägre premie. Vi erbjuder även en självriskförsäkring för bil.

På plats inom kort

När ditt ärende är registrerat sätter närmsta tillgängliga bärgare fart mot dig. Och det går undan – i genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig.

Förutom bilar bärgar vi även husbil, husvagn, lätt lastbil, motorcykel och släpvagn.

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra försäkringar eller vill du boka bärgning i Köping? Då är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

sektions delare