Bärgning Kungälv | Assistansbolaget

Bärgning Kungälv

Vill du boka en snabb och smidig bärgning i Kungälv? Välkommen till oss på Assistansbolaget. Vår närmsta tillgängliga bärgare sätter fart mot dig direkt om du behöver väghjälp och du kan följa bärgarens ankomsttid direkt i telefonen. Om vi kan reparera ditt fordon direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgas fordonet till en närliggande verkstad.

Så bokar du bärgare Kungälv

Du kan använda vår tjänst Väghjälp direkt för att boka bärgare i Kungälv. Där behöver du bara ange fordonets registreringsnummer, ditt mobiltelefonnummer samt dela din position. Sedan är ärendet registrerat och vi sätter kurs mot dig.

I samband med din bokning får du även ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Om du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr och vi står för bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till.

Önskar du ringa och boka bärgning tar vår professionella räddningscentral emot ditt samtal på 042–324 324.

På plats inom kort

Om du stöter på oväntade problem ute på vägarna kan du lita på att våra bärgare kommer till undsättning inom kort. I snitt tar det endast 38 minuter innan vi är framme och hjälper dig.

Bilbärgning i Kungälv

Bilbärgning i Kungälv är det vanligaste uppdraget vi åker ut på i staden, men du kan känna dig trygg med att vi bärgar fler fordon än så. Du kan alltid kontakta oss för bärgning av husvagn, husbil, motorcykel, lätt lastbil och släpvagn.

Teckna våra försäkringar

Vi erbjuder personliga vägassistansförsäkringar anpassade för olika typer av fordon. Försäkringarna gäller för dig som förare och inte ett specifikt fordon. Du vet väl om att du även kan teckna självriskförsäkring för bil hos oss? Låter det intressant för dig är du välkommen att ringa vår kundservice. Väljer du att teckna flera försäkringar hos oss får du 30 % rabatt på ordinarie priset.

Om du har en vägassistansförsäkring hos oss tar du del av vårt förmånsprogram. Det ger dig tillgång till unika rabatter och förmåner som sätter guldkant på din vardag eller semester.

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du några frågor som rör våra försäkringar eller vill du boka bärgning i Kungälv? Då ska du inte tveka att kontakta oss. Vi ser fram emot din förfrågan!

sektions delare