Självriskförsäkring Bil | Assistansbolaget

Självriskförsäkring Bil

Plötsligt händer det och olyckan är framme. Att drabbas av en skada på sin bil är aldrig roligt. Att dessutom behöva betala en hög självrisk känns såklart ännu tyngre. Med vår självriskförsäkring för bil får du upp till 10 000 kr i ersättning för självrisker du betalar till ditt motorförsäkringsbolag. En trygghet värd varenda krona!


Ring vår kundtjänst för att teckna

Självrisk Bil - Erbjudande!

När du tecknar självriskförsäkring och ytterligare försäkringar hos oss får du 30% rabatt
det ordinarie priset. Vid frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på: 042 324 324.

Teckna via vår kundtjänst

 

Vad är självrisk?

Självrisk är den kostnad som du som försäkringstagare ansvarar för då din bil råkar ut för en skada. Självrisken baseras på de villkor som gäller för din försäkring, vilka bestäms av ditt motorförsäkringsbolag.

Vem betalar självrisk vid krock?

Vid en kollision är det föraren som orsakade olyckan som betalar självrisken. Skadorna som uppstått på grund av krocken ersätts av den vållandes försäkringsbolag.

Teckna försäkring för bil

Vi på Assistansbolaget erbjuder inte bara en självriskförsäkring. Du kan även teckna en försäkring för bil som täcker oförutsedda driftstopp på vägarna. Vår vägassistansförsäkring hjälper dig på plats eller med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.  Självrisken är alltid är 0 kr.  Väljer du att komplettera vår vägassistans- och självriskförsäkring tar du del av vår mängdrabatt som ger dig 30% på ordinarie priset.

sektions delare

Självriskförsäkring Bil – Undvik dyra självrisker

Med en självriskförsäkring för bil undviker du dyra utgifter när olyckan väl sker! Vår försäkring gäller för alla bilar* som du äger eller privatleasar. Självklart alltid med 0 kr i självrisk i samband med en eller flera ersättningsbara fordonsskador. Med vår självriskförsäkring får du ett tryggt komplement till såväl bilförsäkringen som vagnskadegarantin.

Ring vår kundtjänst för att teckna

*Läs närmre i förköpsinformationen

Vi ersätter dina självrisker!

Vi ersätter upp till 10 000 kr under försäkringsperioden, för självrisker du betalar till ditt motorförsäkringsbolag. En trygghet värd varenda krona!

  • Gäller för alla bilar som du äger eller privatleasar.
  • Vi ersätter dig för betalda självrisker avseende bilförsäkringens trafik-, delkasko-, vagnskade- eller tilläggsmoment samt vagnskadegarantin. (Försäkringen ersätter ej självrisk avseende glasskada pga stenskott eller räddningsskada).
  • Upp till 10 000 kr i ersättning per försäkringsperiod.
  • Alltid 0 kr i självrisk.

Vår kundtjänst hjälper dig att teckna försäkring

sektions delare

Har du frågor?

Har du frågor kring vår självriskförsäkring eller våra övriga försäkringar? Oavsett vad din fråga gäller är du alltid varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Våra försäkringsrådgivare finns här för att hjälpa dig. Välkommen!

sektions delare