Bärgning Linköping | Assistansbolaget

Bärgning Linköping

Assistansbolaget står redo för dig som behöver snabb bärgning i Linköping. Med över 350 000 nöjda kunder i Norden är vi en trygg bärgare, som reparerar ditt fordon på plats när det är möjligt. Om felet inte kan åtgärdas direkt bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad. Här kan du boka bärgning och läsa mer om våra tjänster.

Bärgare – Linköping

Vill du boka bärgare i Linköping via telefonen är vår tjänst Väghjälp direkt det smidigaste alternativet. I samband med bokningen anger du registrerings- och telefonnummer, var du befinner dig samt om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Har du vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Skulle du behöva övernatta på hotell, boka hyrbil eller boka hemresa står vi på Assistansbolaget för kostnaden.

Det går bra att boka bärgare hos oss även om du inte tecknat vår vägassistansförsäkring. Prisförslaget baseras i dessa fall på din position. Innan du bekräftar bokningen får du information om bärgarens beräknade ankomsttid. Det går även bra att ringa oss och boka bärgning (042–324 324, knappval 1).

Bilbärgning Linköping

Bilbärgning i Linköping utgör en stor del av de uppdrag vi åker ut på i området, men vi bärgar även MC, husvagn, husbil, lätt lastbil och släpvagn. I genomsnitt tar det 38 minuter innan vi är på plats hos dig, från det att vår räddningscentral mottagit ärendet. Du kan därmed känna dig trygg med att vi är på plats inom kort.

Behöver du hjälp från en bärgningsbil i Linköping med omnejd eller har du några frågor om våra tjänster? Då ska du inte tveka att ta kontakt med oss via kontaktuppgifterna nedan. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare