Bärgning Lund | Assistansbolaget

Bärgning Lund

Vill du boka bärgning i Lund? Kontakta oss på Assistansbolaget! Vi utför en effektiv bärgning och har över 350 000 nöjda kunder i Norden. Våra professionella bärgare strävar alltid efter att reparera ditt fordon på plats. Om det inte är möjligt bärgar vi fordonet till en verkstad i närheten. Hos oss kan du boka trygg bärgning dygnet runt.

Bärgare – Lund

Vi rekommenderar att använda vår tjänst Väghjälp direkt om vill boka bärgare i Lund direkt via telefonen. Du behöver bara ange registrerings- och telefonnummer, dela platsen du befinner dig på samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Har du vår försäkring är självrisken alltid 0 kr. Om situationen kräver det står vi för hyrbil, hotell eller bokning av hemresa på annat sätt.

Har du inte tecknat vår vägassistansförsäkring kommer du få ett personligt prisförslag att ta ställning till. Innan du slutför bokningen får du även information om bärgarens beräknade ankomsttid. Självklart går det även bra att ringa och boka bärgning i Lund. Vår räddningscentral vägleder dig rätt på 042–324 324.

Bilbärgning Lund

Bilbärgning i Lund är det vanligaste uppdraget vi åker ut på i området, men vi bärgar även fler fordonstyper som motorcykel, husvagn, husbil, släpvagn och lätt lastbil. Våra bärgare är på plats hos dig inom kort – i genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi anlänt. Vill du veta mer om våra tjänster eller vill du boka bärgning direkt? Hör av dig via kontaktuppgifterna nedan, så hjälper vi dig vidare.

 

sektions delare