Bärgare Mariestad – Snabb bärgningshjälp | Assistansbolaget

Bärgare Mariestad

Behöver du hjälp av bärgare i Mariestad? Vi är på plats och hjälper dig inom kort. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad. Du bokar och följer hela processen direkt i din telefon!

Hur bokar jag bärgning i Mariestad?

Hos oss sker allt digitalt och det går undan! I vår tjänst Väghjälp direkt behöver du bara fylla i några få uppgifter och dela din position innan ärendet är registrerat och våra professionella bärgare sätter fart mot dig. Du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen. Det gör att du slipper stå i ovisshet och vänta på hjälp. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats.

Föredrar du att ringa och boka bärgning går det också bra. Vår professionella räddningscentral når du på 042–324 324.

0 kr i självrisk med vår vägassistansförsäkring

Det är alltid 0 kr i självrisk om du tecknat vår vägassistansförsäkring. Fördelen med att vara försäkrad är att du omfattas av ett helhetsupplägg där vi hjälper dig direkt på plats eller med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Dessutom slipper du att stå för några utlägg – det tar vi hand om från start. På så sätt slipper du tidskrävande kvittoredovisning i efterhand. Vår vägassistansförsäkring är personbunden och inte fordonsbunden och följande ingår:

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation

Kan jag boka bärgning även utan försäkring?

Ja, om du inte har tecknat vår assistansförsäkring kan du fortfarande boka bärgning av oss. Då registrerar du ärendet i Väghjälp direkt men fyller i att du inte har tecknat vår vägassistansförsäkring. Du kommer få ett prisförslag av oss som baseras på din position. Så fort du godkänt detta sätter vi fart mot dig.

Kan jag teckna fler försäkringar hos er?

Ja, vi på Assistansbolaget erbjuder förutom vägassistansförsäkringen även en självriskförsäkring för bil. Den ersätter självrisker på upp till 10 000 kr du betalar till ditt motorförsäkringsbolag. Du ringer vår kundtjänst för att teckna försäkringen. Notera att du får 30% rabatt på ordinarie pris om du väljer att teckna flera försäkringar hos oss.

Kontakta oss

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill boka bärgare i Mariestad eller har några frågor kring våra försäkringar. Varmt välkommen till Assistansbolaget!

sektions delare