Bärgning Motala | Assistansbolaget

Bärgning Motala

Behöver du bärgning i Motala? Vi på Assistansbolaget är det trygga valet med över 300 000 kunder i Sverige. Våra professionella bärgare reparerar fördonsfelet direkt på plats om det är möjligt, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad.

Så bokar du bärgare i Motala

Det smidigaste sättet att boka bärgare i Motala är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du bara ange telefon- och registreringsnummer, dela platsen du befinner dig på samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Sedan sätter närmsta tillgängliga bärgare kurs mot dig.

Vill du hellre ringa och boka bärgning når du vår räddningscentral på 042–324 324.

Personbunden vägassistansförsäkring

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då hjälper vi dig direkt på plats eller med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Försäkringen är personbunden och inte fordonsbunden, så du har alltid med dig ditt försäkringsskydd längs vägarna.

Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på din position. När du har bekräftat prisförslaget kan du se fram emot snabb hjälp. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig.

Bilbärgning i Motala – och mer därtill

Våra bärgare rycker mestadels ut på bilbärgning i Motala, men vi bärgar fler fordon än så. Behöver du hjälp med bärgning av motorcykel, husvagn, husbil, lätt lastbil eller släpkärra är du alltid välkommen att kontakta oss, så kommer vi till undsättning inom kort.

Flera försäkringar ger dig förmåner

Om du väljer att samla flera försäkringar hos oss får du ta del av vårt förmånsprogram med unika rabatter. Förutom vår vägassistansförsäkring så erbjuder vi även en självriskförsäkring för bil som du kan teckna genom att kontakta vår kundservice.

Har du några frågor?

Har du några frågor som rör våra försäkringar? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Det gäller även om du vill boka vår bärgning i Motala. Vi ser fram emot vårt samarbete!

sektions delare