Bärgning Norrköping | Assistansbolaget

Bärgning Norrköping

Assistansbolaget utför snabb och pålitlig bärgning i Norrköping. Vi har över 350 000 nöjda kunder i Norden och har alltid som mål att reparera ditt fordon på plats. Skulle det inte vara möjligt bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad. Här kan du boka bärgning på en gång – eller läsa mer om våra tjänster.

Bärgare – Norrköping

Du kan enkelt boka bärgare i Norrköping via telefonen med vår tjänst Väghjälp direkt. Där anger du registrerings- och telefonnummer, din position samt om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. För dig som har vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Skulle situationen kräva hotellövernattning, hyrbil eller hemresa står vi på Assistansbolaget för det.

Har du inte tecknat vår vägassistansförsäkring kan du fortfarande boka bärgning via oss. Prisuppgiften baseras i dessa fall på din position. Innan du slutför bokningen får du information om vilken tid bärgaren beräknas vara framme hos dig. Önskar du ringa oss och boka bärgning är du välkommen att ringa 042–324 324 (knappval 1).

Bilbärgning Norrköping

Bilbärgning i Norrköping är ett vanligt uppdrag vi har, men något som är bra att ha med sig är att vi även bärgar husvagn, husbil, lätt lastbil, MC och släpvagn. I genomsnitt är vi på plats inom 38 minuter, från det att vår räddningscentral mottagit ärendet. Tack vare vår korta inställelsetid kan du känna dig trygg med att vi är på plats hos dig inom kort.

Behöver du anlita bärgningsbil i Norrköping eller undrar du något om våra försäkringar? Då är du välkommen att kontakta oss via kontaktuppgifterna nedan, så hjälper vi dig vidare!

sektions delare