Bärgning Oskarshamn | Assistansbolaget

Bärgning Oskarshamn

Behöver du bärgning i Oskarshamn? Då är vi på Assistansbolaget på plats inom kort, oavsett tid på dygnet. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgar vi fordonet till en närliggande verkstad. Vi är det trygga och effektiva valet med över 300 000 kunder i Sverige.

Följ din bärgare i Oskarshamn

När du bokar bärgare i Oskarshamn av oss kan du hela tiden hålla dig uppdaterad om bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen. Du får kontinuerliga uppdateringar om när hjälpen anländer, vilket gör att du slipper stå och vänta i ovisshet.

Det smidigaste sättet att boka bärgning är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du bara ange telefon- och registreringsnummer, dela din position samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring. För dig som tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr.

Om du tecknat vår assistansförsäkring omfattas du av ett helhetsupplägg. Där ingår hjälp på plats eller bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Det är ett tryggt val för dig som vill ha täckning om du skulle drabbas av ett oförutsett driftstopp.

Kan jag boka bärgning utan försäkring?

Ja, du är alltid välkommen att boka bärgning av oss. Om du inte har tecknat vår vägassistansförsäkring får du ett prisförslag av oss som baseras på var du befinner dig.

Kan jag ringa och boka bärgning?

Ja, vår professionella räddningscentral tar emot ditt samtal dygnet runt, året om. På telefonnummer 042–324 324 får du hjälp av oss inom kort.

Bilbärgning i Oskarshamn & fler tjänster

Bilbärgning i Oskarshamn är det vanligaste uppdraget vi åker ut på i staden. Men vi bärgar även fler fordon än så. Du kan alltid kontakta oss för bärgning av husbil, husvagn, släpkärra, lätt lastbil eller motorcykel. Vi är på plats inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi anlänt och hjälper dig.

Försäkringserbjudande

Om du tecknar flera försäkringar hos oss får du 30% rabatt på ordinarie pris. Förutom vägassistansförsäkring erbjuder vi även en självriskförsäkring för bil som ersätter dig med upp till 10 000 kr för självrisker du betalar till ditt försäkringsbolag. Självriskförsäkringen tecknar du genom att ringa vår kundtjänst.

Har du några frågor eller vill boka vår bärgning i Oskarshamn är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

 

sektions delare