Bärgning Säffle | Assistansbolaget

Bärgning Säffle

Boka din bärgning i Säffle direkt här på hemsidan – ett tryggt alternativ med över 300 000 kunder. Våra professionella bärgare och MC-förare hjälper dig om du drabbas av ett oförutsett driftstopp på vägarna oavsett tid på dygnet, året om. Vi reparerar ditt fordon direkt på plats om det är möjligt, och i annat fall bärgar vi till en närliggande verkstad.

Boka bärgare i Säffle så här

Du kan boka bärgare i Säffle direkt i telefonen med vår smidiga tjänst Väghjälp direkt. Det enda du behöver uppge är följande:

  • Telefonnummer
  • Registreringsnummer
  • Din position
  • Ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte

Därefter är ärendet registrerat, och du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen. Om du föredrar att ringa och boka vår bärgning går även det bra. Vår professionella räddningscentral tar emot ditt samtal på 042–324 324.

Går det att boka utan assistansförsäkring?

Även om du inte har tecknat vår assistansförsäkring kan du boka bärgning i Säffle via oss. I dessa fall får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som utgår från platsen du befinner dig på. När du bekräftat prisförslaget och din bokning kommer hjälp av en av våra bärgare snart till dig. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och reparerar din bil, eller tar med den till närliggande verkstad.

0 kr i självrisk med vår vägassistansförsäkring

Med vår vägassistansförsäkring är du trygg längs vägarna, och självrisken är alltid 0 kr. Du kan räkna med ett helhetsupplägg där du får hjälp med bärgning samt bokning och betalning av hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Det innebär att du aldrig behöver stå för några ekonomiska utlägg, utan det tar vi hand om. Vår räddningscentral sköter all handläggning direkt gentemot våra partners, så du berörs inte av eventuella kostnader.

Vår försäkring är även unik i sitt slag då den är personbunden och inte fordonsbunden. Det innebär att den gäller oavsett om du kör din egen bil, en väns bil eller en hyrbil på semestern. Försäkringen gäller dygnet runt och även runt om i Europa, i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet. Välkommen att kontakta oss, oavsett om du behöver bärgning i Säffle eller har andra frågor kring våra försäkringar.

sektions delare