Bärgare Sala – Snabb bärgning | Assistansbolaget

Bärgning Sala

Behöver du bärgning i Sala? Boka det trygga alternativet med över 300 000 kunder i Sverige. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgas fordonet till en närliggande verkstad. Du följer bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen.

Boka bärgare i Sala med Väghjälp direkt

Ska du boka bärgare i Sala är det allra smidigast att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Du behöver bara uppge telefon- och registreringsnummer, dela platsen du befinner dig på samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte.

Om du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr. Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på din position.

Detta ingår i vår vägassistansförsäkring

När du tecknar vår vägassistansförsäkring omfattas du av ett helhetsupplägg med följande punkter, om situationen kräver det.

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation

Försäkringen är personbunden och inte fordonsbunden. Det innebär att du kan känna dig trygg ute på vägarna även om du lånar en kompis bil, eller kör hyrbil på semestern. Den gäller i Sverige och i övriga Europa, i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet.

Bilbärgning i Sala – men även fler tjänster

Bilbärgning i Sala är det vanligaste uppdraget vi rycker ut på i området, men du vet väl om att vi bärgar fler fordonstyper än så? Vi är din heltäckande bärgningspartner som även bärgar motorcykel, husvagn, husbil, lätt lastbil och släpkärra.

I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Förutom vägassistansförsäkring kan du även teckna självriskförsäkring för bil hos oss. När du tecknar flera försäkringar tar du del av en mängdrabatt, 30% på ordinarie pris.

Du får även ta del av vårt förmånsprogram.

Önskar du vägledning?

Har du några frågor om våra tjänster eller vill du boka bärgning i Sala? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig.

sektions delare