Bärgning Simrishamn | Assistansbolaget

Bärgning Simrishamn

Behöver du bärgning i Simrishamn? Vi på Assistansbolaget erbjuder snabb hjälp längs vägarna om du drabbas av ett oförutsett driftstopp. Med över 300 000 kunder i Sverige är vi ett tryggt bärgningsval som hjälper dig inom kort. Våra professionella bärgare reparerar fordonsfelet direkt på plats om det är möjligt, i annat fall bärgas ditt fordon till en verkstad i närheten.

Boka bärgare i Simrishamn

Det går undan att bärgare i Simrishamn av oss på Assistansbolaget. Det krävs bara några få knapptryck i vår tjänst Väghjälp direkt innan ärendet är registrerat och närmsta tillgängliga bärgare sätter fart mot dig. Du behöver endast ange registreringsnummer, mobiltelefonnummer och dela fordonets position. Sedan går det undan – i genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är framme och hjälper dig.

Helhetsupplägg med vår försäkring

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Vi tar hand om bärgning samt bokning och betalning av hyrbil, hotellövernattning eller fortsatt resa med tåg, buss eller flyg om situationen kräver det. Den gäller dygnet runt i Europa, i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet.

Du vet väl om att våra försäkringar är personbundna och inte fordonsbundna? Det innebär att du kan låna en kollegas eller släktings bil och få hjälp med vägassistans av oss, så länge du står på försäkringen.

Vi står för alla utlägg

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring behöver du inte ligga ute med några pengar om du drabbas av ett oförutsett driftstopp. Vi står för alla eventuella utlägg från start (om du exempelvis skulle behöva hyra en annan bil). Det gör att du slipper en krånglig kvittoredovisning i efterhand. Ju enklare hantering, desto bättre för alla parter!

Om du inte tecknat vår försäkring

Det går bra att boka bärgning av oss även om du inte har tecknat vår assistansförsäkring sedan tidigare. Då kan du också använda tjänsten Väghjälp direkt. Du får ett prisförslag att ta ställning till, som baseras på platsen du befinner dig på. Om du önskar att ringa och boka bärgning tar vår räddningscentral emot ditt samtal på 042–324 324.

Bärgar ni endast bilar?

Nej, bilbärgning i Simrishamn är inte den enda tjänsten vi erbjuder i staden. Våra bärgare är även redo att bärga motorcykel, husvagn, husbil, släpvagn och lätt lastbil.

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du några frågor kring våra försäkringar eller vill du boka bärgning i Simrishamn? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare