Bärgning Skövde | Assistansbolaget

Bärgning Skövde

Behöver du bärgning i Skövde? Våra bärgare är alltid redo att hjälpa dig dygnet runt, året om. Om vi kan reparera felet direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgas fordonet till en närliggande verkstad. Vi är det trygga alternativet med över 300 000 kunder i Sverige.

Följ din bärgare i Skövde

När du bokar bärgare i Skövde av oss på Assistansbolaget får du kontinuerliga uppdateringar. Var befinner sig bärgaren just nu och vilket klockslag är hjälpen framme? Vi ger dig full insyn i bärgningsprocessen.

Ett enkelt sätt att boka bärgning är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du bara ange fordonets registreringsnummer, ditt mobiltelefonnummer, dela din position och ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Har du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr.

Om du har vår vägassistansförsäkring omfattas du av ett helhetsupplägg där bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell ingår om situationen kräver det.

Det är möjligt att boka bärgning av oss även om du inte tecknat vår vägassistansförsäkring. Då baseras ditt prisförslag på platsen du befinner dig på. Önskar du ringa och boka bärgning tar vår räddningscentral emot ditt samtal på 042–324 324.

Snabb hjälp på väg

Så fort vi fått in ditt ärende sätter närmsta tillgängliga bärgningsbil fart till dig. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats.

Bilbärgning i Skövde & fler tjänster

Bilbärgning i Skövde är det vanligaste uppdraget vi åker ut på i staden, men du kan känna dig trygg med att vi även bärgar motorcykel, lätt lastbil, släpvagn, husbil och husvagn.

Förutom vägassistansförsäkring erbjuder vi även en självriskförsäkring för bil. Det är en försäkring där du får upp till 10 000 kr i ersättning för självrisker du betalar till ditt försäkringsbolag. Du vet väl om att du får 30% rabatt om du tecknar flera försäkringar hos oss? Passa på att slå två flugor i en smäll och ta del av ett fördelaktigt erbjudande.

Har du några frågor om vår bärgning i Skövde eller våra försäkringar? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare