Bärgning Stenungsund | Assistansbolaget

Bärgning Stenungsund

Boka din bärgning i Stenungsund direkt här på hemsidan – ett tryggt alternativ med över 300 000 kunder. Vi reparerar fordonsfelet direkt på plats om det går, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad. Självklart erbjuds våra tjänster dygnet runt.

Boka bärgare i Stenungsund

Boka bärgare i Stenungsund smidigt i vår tjänst Väghjälp direkt. Genom att registrera följande uppgifter är hjälpen snart på väg:

Om du har tecknat vår assistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till. Vill du boka bärgare i Stenungsund eller har du några frågor kring våra försäkringar? Tveka då inte att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

Vår försäkring

Med vår vägassistansförsäkring får du ett helhetsskydd när du är ute på vägarna, oavsett vems fordon du kör. Detta tack vare att försäkringen är personbunden och inte fordonsbunden vilket innebär att du även är skyddad om du kör en väns bil eller har en hyrbil under semestern. Dessutom får du hjälp var du än är i Sverige och i övriga Europa (i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet), så även om det inte är bärgning i Stenungsund det gäller nästa gång hjälper vi dig! I vår försäkring ingår fördelar som reparation på plats, bärgning till verkstad, hotell eller transport, hyrbil samt hämtning efter reparation. Assistansbolagets bärgare finns till beredskap dygnet runt!

sektions delare