Bärgning Stockholm | Assistansbolaget

Bärgning Stockholm

Assistansbolaget står redo att rycka ut när du behöver bärgning i Stockholm. Vi är det marknadsledande alternativet med över 350 000 nöjda kunder i Norden. Med oss tar du del av en snabb och smidig bärgning, från start till mål. Antingen får du hjälp direkt på plats eller så bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad.

Bärgare – Stockholm

Våra bärgare i Stockholm utför vägassistansuppdrag för bil, lätt lastbil, husvagn, husbil, mc och släpvagn. När du kontaktar oss kan du förvänta dig en snabb inställelsetid och medarbetare som gör allt för att överträffa dina förväntningar. Ta del av vår bärgning via alternativen nedan.

Teckna vår vägassistansförsäkring

Genom att teckna vår vägassistansförsäkring får du hjälp med reparation, bärgning till verkstad, transport till hemort, hyrbil och mycket mer. Försäkringen är personbunden, vilket gör att du aldrig behöver tänka på vilken bil kör. Läs mer om vår personbundna vägassistansförsäkring. Har du tecknat vår vägassistans har du alltid 0 kr i självrisk.

Väghjälp i Stockholm

Via vår tjänst Väghjälp direkt kan du boka bärgning digitalt. Du behöver bara ange dina uppgifter, så beräknar vi pris och bärgarens ankomsttid. Om du inte har vår vägassistansförsäkring får du ett prisförslag att ta ställning till innan du bekräftar din bokning.

Bilbärgning – Stockholm

En stor del av de vägassistansuppdrag vi utför är bilbärgning i Stockholm. Våra bärgare i Stockholm är snabbt på plats och bärgar din bil till närmsta verkstad om det krävs. Vi har 99,3 % nöjda kunder som uppskattar vår flexibilitet och lösningsinriktade fokus.

Bärgning Stockholm – Pris

Vi på Assistansbolaget erbjuder en prisvärd och pålitlig bärgning i Stockholm. Om du bokar bärgning utan att ha vår vägassistansförsäkring baseras priset på var du befinner dig. Du får alltid ett prisförslag att ta ställning till innan du slutför bokningen. Har du tecknat vår vägassistansförsäkring är kostnaden alltid 0 kr, oavsett var du befinner dig.

Kontakta oss om bärgning i Stockholm

Tveka inte att kontakta oss om du undrar något, eller vill boka, vår bärgning i Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

sektions delare