Bärgning Strängnäs | Assistansbolaget

Bärgning Strängnäs

Behöver du bärgning i Strängnäs? Vårt team av professionella bärgare står redo att hjälpa dig med ditt fordon direkt på plats, eller att bärgas till närmaste verkstad. Boka det trygga alternativet direkt via hemsidan och följ bärgarens beräknade ankomsttid smidigt i telefonen.

Boka en bärgare i Strängnäs

Vår tjänst Väghjälp direkt gör det enkelt att boka bärgare i Strängnäs. Genom att fylla i telefonnummer, ditt fordons registreringsnummer och den position som du befinner dig på så är hjälpen snart på väg. Har du tecknat vår väggassistansförsäkring uppger du även det här. Då är självrisken alltid 0 kr och du får kostnadsfri hjälp. Saknar du vår assistansförsäkring? Då får du ett personligt prisförslag att ta ställning till.

Föredrar du att ringa och boka bärgning i Strängnäs når du vår professionella räddningscentral på 042–324 324.

Modern bärgning

Du kan alltid följa den beräknade ankomsttiden direkt i telefonen när du har bokat bärgning i Strängnäs. Det gör att du inte behöver stå i ovisshet utan har kontroll på situationen och kan lugnt invänta professionell hjälp. Detta gäller oavsett tid på dygnet då våra bärgare jobbar dygnet runt, men också oavsett vilken typ av fordon du har. Utöver bil kan vi även hantera motorcykel, lätt lastbil, husvagn, husbil och släpvagn. Med Assistansbolaget kan du känna dig trygg på vägarna.

Vår unika försäkring

Vår vägassistansförsäkring ger dig ett helhetsskydd vilket fordon du än kör då den är personbunden och inte fordonsbunden. Du kan alltså känna dig trygg både om du kör din egen bil, en väns bil eller om du har en hyrbil på semestern. Så oavsett om du behöver hjälp av bärgare i Strängnäs, eller på annat ort i Sverige och i övriga Europa (i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet), kan du alltid räkna med Assistansbolaget. Några av de fördelar som du får när du tecknar vår försäkring är följande:

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation

Välkommen att teckna det trygga valet med över 300 000 kunder i Sverige.

Teckna försäkring >>

sektions delare