Bärgning Tibro | Assistansbolaget

Bärgning Tibro

Behöver du bärgning i Tibro? Assistansbolaget är det trygga alternativet med över 300 000 kunder som hjälper dig dygnet runt, året om. Våra bärgare reparerar fordonsfelet direkt på plats om möjlighet finns, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad. Boka en smidig hjälp och följ bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen.

Bärgare i Tibro

För att boka bärgare i Tibro använder du vår smidiga tjänst Väghjälp direkt. Du behöver endast registrera några få uppgifter, så som telefon- och registreringsnummer, din position samt om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte, sedan är vi på väg!

Med vår assistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Om du saknar vår försäkring får du istället ett personligt prisförslag att ta ställning till innan bokningen är genomförd. Det går självklart bra att ringa och boka bärgare i Tibro om du hellre föredrar det. Du når vår professionella räddningscentral på 042–324 324.

Få hjälp oavsett fordonstyp

När du bokar bärgning i Tibro kan du enkelt följa bärgarens ankomsttid, och vi håller dig hela tiden uppdaterad längst vägen. Du slipper även att stå i telefonköer eller andra störningsmoment som gör upplevelsen otrygg. Våra bärgare är på plats inom kort och hjälper dig oavsett fordonstyp. Vi hanterar utöver bilar även motorcykel, lätt lastbil, husvagn, husbil och släpvagn.

Fördelar med att ha försäkring

Med Assistansbolagets assistansförsäkring kan du känna dig trygg på vägarna. Den ger dig ett helhetsskydd med följande punkter om situationen kräver det:

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation

Vår försäkring är unik då den är personbunden och inte fordonsbunden. Den gäller både om du kör din egen eller en väns bil – eller en hyrbil på semestern. Dessutom gäller den inte bara dygnet runt i Sverige utan även i övriga Europa (i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet). Välkommen att kontakta oss för att veta mer eller för att boka bärgning i Tibro.

sektions delare