Bärgning Trollhättan | Assistansbolaget

Bärgning Trollhättan

Behöver du bärgning i Trollhättan? Vi på Assistansbolaget är det trygga alternativet med över 300 000 kunder i Sverige. Våra bärgare är på plats hos dig inom kort. Självklart erbjuds våra tjänster dygnet runt, året om. Du kan hålla dig uppdaterad om bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen.

Bärgare i Trollhättan

Det smidigaste sättet att boka bärgare i Trollhättan är att använda vår tjänst Väghjälp direkt. Då behöver du bara ange ditt registrerings- och telefonnummer, dela din position samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Om du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr och du omfattas av ett helhetsupplägg där vi står för bärgning samt hyrbil, hemresa och hotell om situationen kräver det. Vi står för eventuella utlägg från start, så att du slipper hålla på med tidskrävande kvittoredovisning i efterhand.

Har du inte tecknat vår vägassistansförsäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på platsen du befinner dig på. När du bokar bärgning av oss kan du hela tiden hålla dig uppdaterad om när bärgaren beräknade anlända.

Föredrar du att ringa?

Du kan alltid ringa oss och boka bärgning på 0771–700 800. Vår professionella räddningscentral tar emot ditt samtal dygnet runt och ser till att du får snabbast möjliga bärgningshjälp.

Bilbärgning i Trollhättan

Bilbärgning i Trollhättan är det mest frekventa uppdraget vi åker ut på i staden, men du kan känna dig trygg med att vi även tar hand om lätt lastbil, husvagn, husbil, släpvagn och motorcykel. Vi är en heltäckande samarbetspartner som är på plats inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats är det vår högsta prioritet, annars bärgas ditt fordon till en verkstad i närheten.

Har du några frågor om våra försäkringar eller vår bärgning i Trollhättan? Eller vill du boka bärgning? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt.

sektions delare