Bärgning Uppsala | Assistansbolaget

Bärgning Uppsala

Vi på Assistansbolaget står redo att rycka ut när du behöver bärgning i Uppsala. Vi har över 350 000 nöjda kunder i Norden och vår högsta prioritet är att erbjuda dig en så snabb och effektiv hjälp som möjligt. Det gäller oavsett om vi kan hjälpa dig på plats eller om vi bärgar ditt fordon till närmsta verkstad.

Bärgare – Uppsala

Våra bärgare i Uppsala bärgar olika typer av fordon. Oavsett om du kör bil, lätt lastbil, MC, husvagn, husbil eller släpvagn kan du se fram emot en professionell bärgning. Om fordonsproblemet kan åtgärdas direkt på plats prioriteras självfallet en sådan lösning av våra erfarna bärgare. Nedan presenteras hur du kan ta del av vår bärgning i Uppsala.

Vägassistansförsäkring

Du kan teckna en vägassistansförsäkring hos oss på Assistansbolaget. Försäkringen är personbunden, vilket gör att du aldrig behöver tänka på vilken bil du kör. Med denna försäkring behöver du aldrig göra några utlägg om du skulle behöva bärgning eller ta in på hotell, boka hyrbil eller boka hemtransport. Vägassistansförsäkringen gäller dygnet runt i Europa (i länder anslutna till Gröna kort-samarbetet). Du har alltid 0 kr i självrisk.

Snabb väghjälp i Uppsala

Med vår digitala tjänst Väghjälp direkt kan du boka bärgning direkt. Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är kostnaden alltid 0 kr. Om du inte har vår vägassistansförsäkring får du ett kostnadsförslag att ta ställning till innan du slutför bokningen. I samband med detta får du även information om bärgarens beräknade ankomsttid.

Bilbärgning – Uppsala

Våra medarbetare har stor erfarenhet av bilbärgning i Uppsala. En stor del av de uppdrag vår bärgningsbil i Uppsala åker ut på är just bilbärgningar. Vi ser till att du får rätt hjälp om din bil skulle drabbas av ett oförutsett driftstopp på vägarna i Sverige eller ute i Europa. Om du väljer att teckna fler försäkringar än vår vägassistansförsäkring får du en kombinationsrabatt, och därmed en lägre försäkringspremie. Vi har även ett fördelaktigt förmånsprogram.

Kontakta oss

Om du har några frågor kring vår bärgning i Uppsala eller om du vill boka bärgning är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare