Bärgning Vänersborg – Snabb hjälp av bärgare | Assistansbolaget

Bärgning Vänersborg

Behöver du hjälp av bärgare i Vänersborg? Då är du välkommen att anlita oss på Assistansbolaget. Med över 300 000 kunder i Sverige är vi det pålitliga valet som är på plats och hjälper dig inom kort. Du följa våra bärgares beräknade ankomsttid direkt i telefonen.

Hur bokar jag bärgare i Vänersborg?

Det allra smidigaste är att boka bärgare i Vänersborg av oss direkt i telefonen med vår tjänst Väghjälp direkt. Där får du fylla i ditt telefon- och registreringsnummer och ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Du behöver även dela din position. Så fort vi fått in ärendet åker närmsta tillgängliga bärgare ut till platsen. Du kan hela tiden följa bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen.

Föredrar du att ringa och boka bärgning? Då tar vår professionella räddningscentral emot ditt samtal på 042–324 324.

Vad kostar bärgningen?

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. I försäkringen ingår ett helhetsupplägg där du får hjälp med bärgning samt bokning och betalning av hemresa, hyrbil eller hotell om situationen kräver det. Försäkringen är inte kopplat till ett specifikt fordon, utan till dig som person. Det gör att försäkringsskyddet gäller även om du kör en kompis bil eller lånar en kollegas bil.

Har du inte tecknat vår vägassistansförsäkring kommer du få ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på din position.

När är våra bärgare på plats?

I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan någon av våra bärgare är på plats och hjälper dig. Du kan därmed se fram emot en snabb bärgning. Tack vare vårt stora nätverk är närmsta tillgängliga bärgare aldrig långt borta.

Övrig information

Vi reparerar fordonsfelet direkt på plats om det är möjligt. Skulle det krävas mer felsökning eller åtgärder som inte kan göras på plats, så bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad.

Om du ska ut och resa i Europa kan du ha med dig att vägassistansförsäkringen gäller dygnet runt i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet.

Du behöver aldrig stå för några ekonomiska utlägg, utan det sköter vi på Assistansbolaget. Vi sköter all handläggning direkt gentemot våra partners, så du berörs aldrig av eventuella kostnader. Krånglig kvittoredovisning är därmed ett minne blott!

Bilbärgning i Vänersborg

Bilbärgning i Vänersborg är det mest frekventa uppdraget vi åker ut på i staden. Förutom bil så bärgar vi även motorcykel, husbil, husvagn, lätt lastbil och släpkärra. Har du flera olika slags fordon kan du lita på att vi är en heltäckande bärgningspartner som ställer upp när du än behöver oss. Du får dessutom 30 % på ordinarie priset om du tecknar flera försäkringar hos oss.

Tveka inte att kontakta oss

Du är alltid välkommen kontakta oss om du har några frågor kring våra försäkringar eller om du vill boka bärgning i Vänersborg. Vi ser fram att emot att vägleda dig rätt!

sektions delare