Bärgning Västerås | Assistansbolaget

Bärgning Västerås

Behöver du hjälp med bärgning i Västerås? Vi på Assistansbolaget finns här för dig – dygnet runt, året om. Med över 350 000 nöjda kunder i Norden är vi en trygg och effektiv bärgningspartner du kan lita på i alla lägen. Vi strävar alltid efter att reparera ditt fordon på plats. Är det inte möjligt bärgar vi fordonet till närmsta verkstad.

Bärgare – Västerås

I vår tjänst Väghjälp direkt bokar du bärgare i Västerås på nolltid. Du behöver endast ange fordonets registreringsnummer, ditt telefonnummer, var du befinner dig samt om du tecknat vår Vägassistansförsäkring eller inte. Har du vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr och vi står för hyrbil, hemresa och hotell om det skulle behövas. Försäkringen är kopplad till dig som person och inte ett specifikt fordon.

Har du inte tecknat vår vägassistansförsäkring anpassas priset efter var du befinner dig. I samband med bokningen får du ett prisförslag att ta ställning till. Du får även information om vilken tid bärgaren beräknas vara på plats.

Bilbärgning Västerås

Bilbärgning i Västerås är ett vanligt uppdrag vi på Assistansbolaget rycker ut på. Vi har många bärgningsbilar i Västerås som står redo att hjälpa dig inom kort. I genomsnitt är vi på plats inom 38 minuter – från det att vår räddningscentral fått in bokningen.

Vi bärgar fler fordon än bilar, exempelvis husvagn, husbil, MC, lätt lastbil och släpvagn. Har du några funderingar kring våra tjänster eller vill du boka bärgning? Tveka inte att kontakta oss – kontaktuppgifter finner du nedan. Välkommen med din förfrågan!

sektions delare