Företag | Assistansbolaget

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster till företag, kommuner och organisationer, läs mer nedan.

Samarbeta med oss

Assistansbolaget är marknadsledande i Sverige på vägassistansförsäkringar. Vi förändrar nu vägassistansbranschen och har lanserat en helt ny digital plattform, samt rullat ut en helt ny fordonsflotta med bärgningsfordon som gör vägassistans smidigare, snabbare och helt klimatneutral.

Vi finns i hela landet med egen personal och egna fordon vilket gör att vi kontrollerar hela värdekedjan själva. På så sätt kan vi garantera exceptionell kundnöjdhet i vart enskilt fall.

Varför ska ni samarbeta med oss?

Vi har toppbetyget 4,7 av totalt 5 hos Reco.

Assistansbolaget är ett klimatneutralt bärgningsföretag.

Vi hjälper er att digitalisera er kundresa.

Stabil och trygg samarbetspartner.

Läs mer här

sektions delare

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster till företag, kommuner och organisationer, läs mer nedan.

Vägassistans och bärgning

Vi erbjuder ett komplett utbud av vägassistanstjänster till exempelvis försäkringsbolag och fordonstillverkare. Vi har bärgningsfordon och är verksamma i hela Sverige, från Ystad till Haparanda, dygnet runt. Året om.

Läs mer 

Fordonstransporter

Vi utför fordonstransporter med våra flakbärgare i hela landet. Vi transporterar alla typer av fordon med hjul eller larvfötter som exempelvis bilar, veteranbilar, motorcyklar, husvagnar, husbilar, grävmaskiner, lastare, liftar mm.

Läs mer

Räddningscentral och kundservicetjänster

Vår räddningscentral är bemannad dygnet runt alla årets dagar. Utöver samtal om vägassistans och bärgning hanterar våra operatörer samtal på vägnar av våra samarbetspartners. Vi erbjuder olika typer av jourtjänster dygnet runt.

Läs mer

Övriga uppdrag och tjänster

Har ni ett behov, eller en idé där vår digitala plattform och rikstäckande nätverk av bärgningsfordon kan bidra i er värdekedja? Vi erbjuder skräddarsydda koncept och lösningar som matchar ert specifika behov!

Läs mer

sektions delare

Vi är ett annorlunda vägassistansbolag

Vill ni veta mer om vad vi kan erbjuda just er?

Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

sektions delare