Vi finns här för att hjälpa dig - dygnet runt, året om!

Vi är en av marknadens största vägassistansoperatörer med verksamhet i Europa. Vi arbetar med beredskap för att hjälpa dig dygnet runt året om för att garantera dig snabb och effektiv hjälp. För oss är det viktigt att du känner att hjälpen alltid finns nära, oavsett vems bil du kör. Just därför är våra försäkringar personliga och kopplade till ditt personnummer och inte ett specifikt fordon, så att du alltid har ett brett försäkringsskydd med dig. Smart, eller hur?

sektions delare

Personligt skydd i Europa

I vardagen vill man att allt ska fungera, oavsett om man är på väg till arbetet eller om man är på väg till den där välförtjänta semestern som man längtat efter så länge. När det där oförutsedda inträffar, är det tryggt och bekvämt att ha en personlig vägassistansförsäkring.

Vi garanterar att vi alltid gör vårt yttersta för att skräddarsy ett snabbt räddningsuppdrag, så att avbrottet i din färd blir så kort och smärtfritt som möjligt.

Skräddarsydda hjälpinsatser

Förutom att hjälpa dig vid ofrivilliga driftstopp ser vi även till att boka hyrbil, hemresa eller hotell efter ditt och dina medpassagerares behov. Utan att du behöver göra några egna ekonomiska utlägg. Självklart alltid med 0 kr i självrisk.

Var du än är i Europa kontaktar du vår Svenska räddningscentral som koordinerar hjälpinsatsen snabbt och tryggt.

sektions delare

Anknuten försäkringsförmedlare

Assistansbolaget agerar som gruppföreträdare för Assistansbolagets kunder och är registrerad som anknuten försäkringsförmedlare till Tryg Forsikring (Tryg) för förmedling av Trygs försäkringsprodukter.

Assistansbolagets registrering kan kontrolleras hos: Bolagsverket, 851 81 Sundsvall, telefon 060-18 40 00, e-post: bolagsverket@bolagsverket.se, webbadress: www.bolagsverket.se. Registreringen avser skadeförsäkringsklass 3 (landfordon), 8 (brand och naturkrafter), 9 (annan sakskada), 10 (motorfordonsansvar), 13 (allmän ansvarighet) och 18 (vägassistans). På begäran upplyser Tryg om en anställd vid Assistansbolaget har rätt att distribuera försäkringar och om denna rätt är begränsad till ett visst slag av försäkringsklasser.

Personligt skydd

Det som gör oss unika är att vi erbjuder personliga försäkringar med ett av marknadens mest omfattande skydd. Vi skräddarsyr och bokar hela räddningsuppdraget utan att du behöver göra egna ekonomiska utlägg.

30 sekunder
Snittsvarstid
48 minuter
Inställelsetid
4,9 av 5,0
Kundbetyg

Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistanskoordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera dig snabb och effektiv hjälp – oavsett var i Europa du befinner dig. I 9 fall av 10 är vi på plats inom en timme.

sektions delare
sektions delare

Se filmen om Assistansbolaget

sektions delare