Bärgning Arvika | Assistansbolaget

Bärgning Arvika

Behöver du bärgning i Arvika? Boka det trygga alternativet med över 300 000 kunder i Sverige. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats så gör vi det, i annat fall bärgas fordonet till en närliggande verkstad. Du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen.

Så bokar du bärgare i Arvika

Använd gärna vår smidiga tjänst Väghjälp direkt för att boka bärgare i Arvika. Du behöver endast registrera några få uppgifter innan hjälpen är på väg. Du får fylla i telefon- och registreringsnummer, dela din position samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Sedan är vi på väg!

Om du har tecknat vår assistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till.

Föredrar du att ringa och boka bärgning når du vår professionella räddningscentral på 042–324 324.

Fördelar med vår försäkring

Vår vägassistansförsäkring ger dig ett helhetsskydd med följande punkter om situationen kräver det.

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation

Försäkringen är personbunden och inte fordonsbunden. Den gäller därmed både om du kör din egen eller en väns bil – eller en hyrbil på semestern. Vi hjälper dig dygnet runt, i Sverige och i övriga Europa (i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet).

Bilbärgning i Arvika & fler tjänster

Bilbärgning i Arvika är det uppdrag vi rycker ut på mest, men du kan känna dig trygg med att vi även bärgar husvagn, husbil, motorcykel, släpvagn och lätt lastbil. Bärgningen går undan – i genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats.

Vi erbjuder en självriskförsäkring för bil, som du tecknar via vår kundservice. Samlar du flera försäkringar hos oss tar du del av en mängdrabatt på 30% av ordinarie pris.

Som kund får du tillgång till vårt förmånsprogram.

Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du boka bärgning i Arvika eller har du några frågor om våra tjänster? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt.

sektions delare