Bärgning Gävle | Assistansbolaget

Bärgning Gävle

Det spelar ingen roll när du behöver bärgning i Gävle – vi på Assistansbolaget står redo att rycka ut dygnet runt, året om. Så fort vår professionella räddningscentral fått in ditt ärende är bollen i rullning och vi är på plats hos dig inom kort. Våra skickliga bärgare reparerar felet på plats om det är möjligt, i annat fall bärgas ditt fordon till närmsta verkstad.

Bärgare i Gävle

Du kan boka bärgare i Gävle direkt i telefonen. Vi är med dig från första knapptrycket. Du kan antingen ringa oss på 020–324 324 (knapptryck 1) eller använda vår tjänst Väghjälp direkt. Där behöver du bara ange telefon- och registreringsnummer, dela din position samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Självrisken är alltid 0 kr om du har vår försäkring. Vi ordnar med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotellövernattning om situationen kräver det.

Du kan boka bärgning av oss även om du inte tecknat vår vägassistansförsäkring. Då får du ett prisförslag att ta ställning till som baseras på din position. Vi sätter stort värde i att du kan följa din bärgning digitalt. I telefonen kan du exempelvis följa bärgarens beräknade ankomsttid, så att du får en tydlig och överskådlig bild över bärgningsprocessen.

Bilbärgning Gävle

Bilbärgning i Gävle är det mest frekventa uppdraget vi åker ut på, men du kan även anlita oss om du behöver bärga motorcykel, lätt lastbil, husvagn, husbil och släpvagn. Vi är på plats och hjälper dig inom kort. Vår räddningscentral svarar inom en halvminut och våra bärgare är på plats inom 38 minuter i genomsnitt.

Om du tecknar vår vägassistansförsäkring kan du känna dig trygg med att den gäller i samtliga länder i Europa som är med i Gröna kort-samarbetet. Här kan du se alla anslutna länder. Väljer du att teckna flera försäkringar hos oss (t.ex. komplettera din vägassistansförsäkring med vår självriskförsäkring) får du 30% rabatt på ordinarie pris. Har du några frågor om våra tjänster eller vill du boka bärgning i Gävle? Tveka inte att höra av dig via kontaktuppgifterna nedan, så hjälper vi dig.

sektions delare