Bärgning Göteborg | Assistansbolaget

Bärgning Göteborg

Assistansbolaget rycker ut direkt när du behöver bärgning i Göteborg. Vi är en trygg bärgningspartner med över 350 000 nöjda kunder i Norden. När du är ansluten till oss kan du vara säker på att få vägassistans inom kort. I första hand försöker vi reparera ditt fordon på plats, så att avbrottet i din färd blir så kort som möjligt. Är det inte möjligt bärgar vi fordonet till närmsta verkstad.

Bärgare – Göteborg

Du kan kontakta oss på Assistansbolaget för bärgning av bil, lätt lastbil, släpvagn, husbil, husvagn eller mc. Vi strävar alltid efter att vara på plats så snabbt som möjligt, oavsett var du befinner dig i Sverige (eller i övriga länder i Europa som är med i Gröna kort-samarbetet). Söker du en bärgare i Göteborg med snabb inställelsetid (vi är på plats inom 38 minuter i genomsnitt) är det till oss du ska vända dig. Ta del av vår bärgning via alternativen nedan.

Vår vägassistansförsäkring

Med vår vägassistansförsäkring får du ett skräddarsytt helhetsupplägg, helt utifrån dina behov. Försäkringen är personbunden, vilket gör att du aldrig behöver tänka på vilken bil du kör. Självrisken för bärgning med vår vägassistans är alltid 0 kr. Dessutom ingår tjänster som reparation på plats, bärgning till verkstad, punktering, hyrbil, hotell, transport till hemort och mer därtill om det finns behov av det.

Väghjälp direkt i Göteborg

För dig som vill boka bärgning digitalt är vår tjänst Väghjälp direkt ett passande alternativ. Har du inte tecknat vår vägassistansförsäkring får du ett prisförslag att ta ställning till innan bokningen slutförs. I samband med prisförslaget får du även information om bärgarens ankomsttid.

Bilbärgning – Göteborg

En stor andel av de uppdrag vi åker ut på gäller bilbärgning i Göteborg. Våra bärgare i Göteborg är snabbt på plats, vilket gjort många kunder nöjda. Faktum är att hela 99,3 % av våra kunder är nöjda med vår tjänst och vi jobbar ständigt med att överträffa våra kunders förväntningar. Vänd dig till oss för en billig bärgning i Göteborg och se fram emot ett tryggt samarbete från start till mål.

Kontakta oss om bärgning i Göteborg

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar kring vår bärgning i Göteborg. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare