Bärgare Kristinehamn | Assistansbolaget

Bärgning Kristinehamn

Boka snabb bärgning i Kristinehamn av Assistansbolaget. Vi är det pålitliga alternativet med över 300 000 kunder i Sverige. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad. Du håller dig uppdaterad om bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen.

Så bokar du bärgare i Kristinehamn

Det går undan att boka bärgare i Kristinehamn av oss, om du drabbas av ett oförutsett driftstopp ute på vägarna. Det enda du behöver göra är att använda vår tjänst Väghjälp direkt, fylla i några få uppgifter och dela positionen du befinner dig på. Så fort ärendet är registrerat kommer närmsta tillgängliga bärgare till undsättning. Självklart erbjuder vi snabb hjälp dygnet runt. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Om du föredrar att ringa och boka bärgning når du oss på 042–324 324.

Vad kostar bärgningen?

Om du har tecknat vår vägassistansförsärking är självrisken alltid 0 kr. Då hjälper våra bärgare dig direkt på plats eller med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Vi står för alla utlägg från start, så du slipper kvittoredovisning och annat merarbete i efterhand. Försäkringen gäller i Sverige samt de europeiska länder som ingår i Gröna Kort-samarbetet. Följande ingår i vår vägassistansförsäkring:

  • Reparation på plats
  • Bärgning till verkstad
  • Hotell eller transport med tåg, buss, flyg
  • Hyrbil
  • Hämtning efter reparation

Om du inte tecknat vår försäkring får du ett prisförslag av oss som baseras på positionen du befinner dig på. Så fort du godkänt prisförslaget är snabb hjälp på väg.

Rabatt om du tecknar flera försäkringar

Hos oss får du 30% rabatt på ordinarie pris om du väljer att teckna flera försäkringar. Vi erbjuder även en självriskförsäkring för bil som ersätter självrisker på upp till 10 000 kr som du betalar till ditt motorförsäkringsbolag. Det är en trygghet för dig och försäkringen gäller för alla bilar som du äger eller privatleasar. Notera att du tecknar denna försäkring genom att ringa vår kundservice.

Erbjuder ni endast bilbärgning i Kristinehamn?

Nej, bilbärgning i Kristinehamn är det vanligaste uppdraget vi rycker ut på i staden men vi bärgar även lätt lastbil, husvagn, husbil, motorcykel och släpvagn. Vi är därmed en heltäckande bärgningspartner.

Har du några frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill boka bärgare i Kristinehamn eller önskar vägledning kring våra försäkringar. Vi ser fram emot vårt samarbete!

sektions delare