Bärgning Kungsbacka | Assistansbolaget

Bärgning Kungsbacka

Behöver du hjälp med bärgning i Kungsbacka? Kontakta oss på Assistansbolaget. Vi är det pålitliga valet med över 300 000 kunder i Sverige som kommer ut till dig inom kort. Våra erfarna bärgare åtgärdar fordonsfelet direkt på plats om det är möjligt, i annat fall bärgar vi fordonet till en närliggande verkstad.

Boka bärgare i Kungsbacka – dygnet runt

Det smidigaste sättet att boka bärgare i Kungsbacka är att använda vår tjänst Väghjälp direkt.  Där behöver du bara ange några få uppgifter innan närmsta tillgängliga bärgare sätter fart mot dig. Tack vare ett stort nätverk av bärgare kan vi vara på plats inom kort – oavsett vilken tid på dygnet du behöver vår hjälp.

Om du har tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr och ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell ingår om situationen kräver det.

Du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen. Det gör att du slipper stå i ovisshet och vänta på att bärgaren dyker upp.

Har du inte tecknat vår assistansförsäkring får du ett personligt prisförslag av oss att ta ställning till. Önskar du ringa och boka bärgning når du vår räddningscentral på 042–324 324.

Snabb hjälp på väg

Du kan förvänta dig snabb hjälp från våra bärgare om du drabbas av ett oförutsett driftstopp ute på vägarna. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig.

Personbunden försäkring

Vår vägassistansförsäkring är personbunden och inte fordonsbunden. Det betyder att du får hjälp med vägassistans oavsett vilken bil du kör. Om du väljer att teckna flera försäkringar hos oss (vi erbjuder även självriskförsäkring för bil) får du dessutom 30 % rabatt på ordinarie pris.

Bilbärgning i Kungsbacka

Vi på Assistansbolaget rycker in när du behöver bilbärgning i Kungsbacka. Men vi tar även hand om bärgning av motorcykel, husvagn, husbil, lätt lastbil och släpvagn. Söker du en heltäckande bärgningspartner har du kommit alldeles rätt. Skulle du vara ute på vägarna i Europa och behöva vägassistans i ett land som är anslutet till Gröna kort-samarbetet, så kan du kontakta oss för hjälp.

Kontakta oss

Har du några frågor kring våra försäkringar eller vill du boka bärgning i Kungsbacka? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

sektions delare