Bärgning Malmö | Assistansbolaget

Bärgning Malmö

Vi på Assistansbolaget står alltid redo att utföra snabb och effektiv bärgning i Malmö. Ta del av ett väl beprövat bärgningskoncept med över 350 000 nöjda kunder i Norden. Kan vi åtgärda fordonsproblemet på plats är det högsta prioritet, annars bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad.

Bärgare – Malmö

Så fort du tagit kontakt med vår räddningscentral kan du känna dig trygg. Vi sänder omgående ut en bärgare i Malmö till platsen du befinner dig på. På plats görs alltid en skadebedömning av våra professionella medarbetare. Kan problemet fixas till direkt, eller är det bäst att bärga bilen till en verkstad i närheten? Vår grundinställning är alltid att reparera ditt fordon på plats. Från ditt samtal tar det i genomsnitt 38 minuter till att bärgaren anlänt. Vi kan hålla nere tiderna tack vare ett stort nätverk av bärgare i Malmö-området.

Du kan teckna en vägassistansförsäkring hos oss. En stor fördel är att försäkringen är personbunden och gäller oavsett vilken bil du kör. Vi står för alla utlägg och tar även ansvar för att boka hotell, boka hyrbil och organisera hemtransport vid behov. Försäkringen gäller både runt om i Sverige och i övriga Europa (i länder som är med i Gröna kort-samarbetet).

Bilbärgning Malmö – Pris

Med en vägassistansförsäkring hos oss har du alltid 0 kr i självrisk. Via vår tjänst Väghjälp direkt bokar du bärgning direkt i telefonen. Har du inte vår vägassistansförsäkring får du ett personligt anpassat prisförslag att ta ställning till. I detta skede får du även information om bärgarens beräknade ankomsttid. Priset varierar beroende på vilken plats du behöver bärgning från.

Bilbärgning – Malmö

Bilbärgning i Malmö med omnejd är ett vanligt uppdrag vi får. Vi har ett stort antal bärgningsbilar som står redo att rycka ut för vägassistans i Malmö. Även om vi rycker ut på många bilbärgningsuppdrag så bärgar vi även husvagnar, husbilar och MC med mera. Med hjälp av skräddarsydda upplägg kommer vi fram till unika bärgningslösningar utifrån din situation.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information om våra tjänster, eller om du vill boka bärgning. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare