Bärgning Mjölby | Assistansbolaget

Bärgning Mjölby

Behöver du hjälp med bärgning i Mjölby? Med över 300 000 kunder i Sverige är vi det trygga alternativet som hjälper dig inom kort. Om våra professionella bärgare kan reparera fordonsfelet direkt på plats prioriteras det, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad. Boka digitalt och följ bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen!

Så bokar du bärgare i Mjölby

Det går undan att boka bärgare i Mjölby av oss. Det allra smidigaste är att använda vår tjänst Väghjälp direkt, där du bara behöver fylla i några få uppgifter (telefon- och registreringsnummer) samt dela platsen du befinner dig på.

Sedan sätter närmsta tillgängliga bärgare fart mot dig – en resa du kan följa i realtid! Du slipper stå och vänta i ovisshet på att bärgaren ska dyka upp. Önskar du ringa och boka bärgning når du oss på 042–324 324.

0 kr självrisk med vår vägassistansförsäkring

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då omfattas du av ett helhetsupplägg där vi reparerar fordonsfelet direkt på plats om det är möjligt. I annat fall tar vi hand om själva bärgningen samt står för hotellövernattning, hyrbil eller hemresa på annat sätt om situationen kräver det.

Om du inte tecknat vår försäkring kommer du få ett personligt prisförslag att ta ställning till som utgår från din position.

Beredskap dygnet runt

Du kan vara säker på att få hjälp dygnet runt, året om. Tack vare ett stort nätverk av bärgare finns det alltid någon bärgare som är i närheten. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Vår vägassistansförsäkring gäller i Europa i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet. Vi erbjuder även en självriskförsäkring för bil som du kan teckna om du kontaktar vår kundservice.

Bilbärgning i Mjölby

Bilbärgning i Mjölby är det mest frekventa uppdraget våra bärgare rycker ut på i staden. Men du vet väl om att vi även bärgar motorcykel, husvagn, husbil, släpkärra och lätt lastbil? Vi är därmed en heltäckande bärgningspartner för dig som har flera olika fordon.

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du några frågor kring våra försäkringar eller vill du boka bärgning i Mjölby? Då är du välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

sektions delare