Bärgning Sandviken | Assistansbolaget

Bärgning Sandviken

Behöver du hjälp av bärgare i Sandviken? Välkommen att anlita oss på Assistansbolaget. Med över 300 000 kunder i Sverige är vi det trygga valet som är på plats inom kort. Du kan både boka och följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen.

Snabb bokning av bärgare i Sandviken

Bokningen görs enklast direkt i telefonen via vår tjänst Väghjälp direkt. Du behöver endast fylla i ditt telefon- och registreringsnummer, dela din position samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Sedan är ärendet registrerat och vi sätter kurs mot dig. Om vi kan reparera fordonsfelet direkt på plats gör vi det, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad.

Det går också bra att ringa oss och boka bärgning. Vår professionella räddningscentral tar emot ditt samtal på 042–324 324.

Det går undan när vi fått in ditt ärende. Tack vare ett stort nätverk av bärgare i Sandviken kan vi vara på plats inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är framme och hjälper dig. Du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen.

Vad kostar bärgningen?

Har du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då ingår dessutom ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det.

Om du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på din position.

Mer information om vår försäkring

Vår vägassistansförsäkring är personbunden, vilket innebär att den inte gäller ett specifikt fordon. Du omfattas alltså av försäkringsskyddet även om du lånar en kollegas eller väns bil. Det är en trygghet att ha med sig längs vägarna.

Har du en resa i Europa inplanerad kan du ha med dig att försäkringen gäller dygnet runt i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet.

Vi på Assistansbolaget står för eventuella utlägg från start. Du slipper därmed krånglig och tidskrävande kvittoredovisning i efterhand.

Självklart kan du anlita oss för vägassistans dygnet runt, året om. Det gäller oavsett om du befinner dig i Sverige eller på resande fot i Europa.

Bilbärgning i Sandviken

Bilbärgning i Sandviken toppar listan över det vanligaste uppdraget vi åker ut på i staden. Förutom bil så bärgar vi även husvagn, husbil, motorcykel, lätt lastbil och släpkärra. Har du flera fordon är det en bra idé att samla försäkringar hos oss. När du tecknar flera försäkringar hos oss får du nämligen 30 % rabatt på ordinarie priset.

Vi vägleder dig rätt

Du är alltid välkommen kontakta oss om du har några frågor kring våra försäkringar eller om du vill boka bärgning i Sandviken. Vi ser fram att emot att vägleda dig rätt!

sektions delare