Bärgning Värnamo | Assistansbolaget

Bärgning Värnamo

Boka en snabb och effektiv bärgning i Värnamo. Välj det trygga alternativet med över 300 000 kunder i Sverige. Våra bärgare försöker reparera fordonsfelet direkt på plats. Skulle det inte vara möjligt bärgas fordonet till en verkstad i närheten. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Boka bärgare i Värnamo i telefonen

Vår bestämda uppfattning är att det ska gå undan att boka bärgare i Värnamo. Med vår tjänst Väghjälp direkt är ditt ärende registrerat efter några få knapptryck. Du behöver bara ange ditt telefon- och registreringsnummer, dela din position samt ange om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Sedan sätter vi fart mot dig, och du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid direkt i telefonen.

Föredrar du att ringa och boka bärgning tar vår räddningscentral emot ditt samtal på 042–324 324.

Bli trygg på vägen med våra försäkringar

Om du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Våra professionella bärgare reparerar fordonsfelet direkt på plats om det är möjligt. I annat fall får du hjälp med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell.

Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till. Priset baseras på platsen du befinner dig på.

Du kan även teckna en självriskförsäkring för bil. När du kombinerar flera försäkringar hos oss får du 30 % rabatt på den totala försäkringspremien.

Snabb hjälp längs vägen

Tack vare ett stort nätverk av anslutna bärgare finns det alltid en bärgare som är i närheten av dig. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är framme och hjälper dig.

Du vet väl om att vår vägassistansförsärking även gäller i Europa, i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet. Det är en extra säkerhet för dig som är på semester eller är ute på en jobbresa utanför Sveriges gränser.

Bilbärgning i Värnamo – och fler tjänster!

Bilbärgning i Värnamo är det mest frekventa uppdraget vi rycker ut på i staden. Men du vet väl om att vi även bärgar husvagn, husbil, lätt lastbil, släpkärra och motorcykel? Vi är därmed en heltäckande bärgningspartner som tar hand om mer än bara bilar.

Vi vägleder dig rätt

Har du några frågor om våra tjänster? Eller vill du boka bärgning i Värnamo? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

sektions delare