Bärgning Västervik | Assistansbolaget

Bärgning Västervik

Boka en snabb och effektiv bärgning i Västervik av oss på Assistansbolaget. Vi är det trygga alternativet med över 300 000 kunder i Sverige. Tack vare ett stort nätverk av anslutna bärgare kan vi vara på plats inom kort. Om våra bärgare kan reparera fordonsfelet direkt på plats så prioriteras det, i annat fall bärgas ditt fordon till en närliggande verkstad.

Modern bärgare i Västervik

Det går undan att boka börgare i Västervik av oss. Det smidigaste sättet är att använda vår tjänst Väghjälp direkt där du bara behöver uppge telefon- och registreringsnummer, fylla i om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte samt dela din position. Sedan är ärendet registrerat och vi sätter kurs mot dig. Du kan följa bärgarens beräknade ankomsttid i telefonen.

Om du tecknat vår försäkring är självrisken alltid 0 kr. Du omfattas av ett helhetsupplägg med bärgning samt hyrbil, hemresa eller hotell om situationen kräver det. Eventuella ekonomiska utlägg står vi för från start. Vår assistansförsäkring gäller i Sverige och runt om i Europa, i länder som är anslutna till Gröna kort-samarbetet.

Det går även bra att ringa vår professionella räddningscentral och boka bärgning. De tar emot ditt samtal på 042–324 324.

Kan jag boka bärgning utan försäkring?

Ja, du kan boka bärgning av oss även om du inte tecknat vår assistansförsäkring. I det fallet får du ett personligt prisförslag att ta ställning till. Priset baseras på din position.

Du kan se fram emot snabb assistans om du bokar bärgning via oss. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan vi är på plats och hjälper dig. Självklart erbjuds våra tjänster dygnet runt, året om.

Rabatt om du tecknar flera försäkringar

Förutom vår vägassistansförsäkring så kan du även teckna vår självriskförsäkring för bil. Väljer du att teckna flera försäkringar hos oss får du 30 % rabatt på ordinarie priset. Kunder hos oss får även tillgång till vårt förmånsprogram.

Bilbärgning i Västervik

Våra bärgare är snabbt på plats om du behöver hjälp med bilbärgning i Västervik. Men du kan ha med dig att vi även bärgar husvagn, husbil, lätt lastbil, släpkärra och motorcykel.

Kontakta oss

Vill du boka bärgning i Västervik eller har du några frågor om våra tjänster? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Vi ser fram emot vårt samarbete!

sektions delare