Har du fått ett erbjudande från oss?

Har du nyligen fått ett erbjudande från oss och önskar närmre information om vår försäkring? Här har vi samlat de viktigaste fördelarna som förhoppningsvis ger dig svar på eventuella frågor. Annars är du självklart alltid varmt välkommen att oss – våra försäkringsrådgivare finns här för att hjälpa dig på: 042 324 324.

sektions delare

Vad innebär personbunden vägassistansförsäkring?

Med vår vägassistansförsäkring behöver du inte meddela om du köper en ny bil eller om du kör andra bilar. Hos oss får du nämligen en personbunden försäkring istället för en bilbunden. Du som har vår vägassistansförsäkring för bil har med andra ord alltid med dig ditt försäkringsskydd i alla bilar* som du kör. Dygnet runt i Europa, alltid med 0 kr i självrisk.

*Läs närmre i förköpsinformationen.

Har du redan en vägassistansförsäkring?

I bilförsäkringen ingår en hel del, men det ger sällan ett fullgott skydd för vägassistans vid ofrivilliga driftstopp. Vår vägassistansförsäkring skall ses som ett komplement till den ordinarie bilförsäkringen. Dessutom har du aldrig någon självrisk hos oss! Det är en stor och viktig skillnad i jämförelse med bilförsäkringen där självrisken vanligtvis är mellan 1 500 – 3 000 kr.

Vad ingår i vägassistansförsäkringen?

När det inträffar en oförutsedd händelse med ditt fordon är det tryggt att veta vem du ska kontakta. Med en vägassistansförsäkring hos oss har du alltid ett telefonnummer som du kan ringa dygnet runt, året om. Vi hjälper dig med bärgning eller reparation på plats vid ofrivilliga driftstopp samt bokar och betalar för hyrbil, hemresa eller hotell – utan att du behöver göra egna ekonomiska utlägg.

Läs närmre i försäkringsvillkoret.

Har du fått ett erbjudande om självriskförsäkring?

Vår självriskförsäkring gäller för alla bilar* som du äger eller privatleasar. Självklart alltid med 0 kr i självrisk i samband med en eller flera ersättningsbara fordonsskador. Med vår självriskförsäkring får du ett tryggt komplement till såväl bilförsäkringen som vagnskadegarantin.

Läs mer om självriskförsäkringen.

*Läs närmre i förköpsinformationen

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du frågor kring din försäkring eller ett erbjudande som du har fått av oss? Oavsett vad din fråga gäller är du alltid varmt välkommen att kontakta vårt kundcenter. Våra försäkringsrådgivare finns här för att hjälpa dig. Välkommen!

sektions delare
30 sekunder
Snittsvarstid
48 minuter
Inställelsetid
4,9 av 5,0
Kundbetyg

Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistanskoordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera dig snabb och effektiv hjälp – oavsett var i Europa du befinner dig. I 9 fall av 10 är vi på plats inom en timme.

sektions delare