Vårt samhällsansvar

Som en av Nordens största vägassistansoperatör är det viktigt för oss att ta vårt samhällsansvar. Därför har vi startat kampanjen “Den bästa gåvan du kan ge”.

Vi investerar i framtiden

Vi på Assistansbolaget arbetar alltid med högsta prioritet för att tillse att du ska få den bästa kundupplevelsen med oss. Genom att göra det kan vi bidra med trygghet i din vardag. Med över 300 000 kunder i Sverige och som en av Nordens största vägassistansoperatör är det viktigt för oss att ta vårt samhällsansvar. Samtidigt som vi bidrar med trygghet längs med vägen, vill vi även bidra till en bättre värld. Därför har vi startat kampanjen “Den bästa gåvan du kan ge” där vi stödjer SOS Barnbyars långsiktiga arbete till att fler barn får möjlighet att växa upp i en trygg och kärleksfull miljö. Här är vi med och bidrar till framtida generationer av självständiga och självförsörjande individer som kommer att bygga, leda och verka i vårt samhälle i morgon.

Genom att investera i framtiden är vi med och gör skillnad redan idag.

sektions delare

Tillsammans för en hållbar framtid

Under året kommer vi att presentera olika erbjudanden, där vi tillsammans kan bidra till SOS Barnbyars viktiga arbete. Det finns flera olika sätt att bidra till en hållbar framtid. Just nu erbjuder vi dig att medförsäkra dina nära & kära där 10 kr av premien går till SOS Barnbyar. Den bästa gåvan du kan ge & den bästa gåvan du kan få.

Den bästa gåvan du kan ge

Är ni fler personer i familjen som är ute på vägarna? Som kund till oss på Assistansbolaget har du förmånen att teckna vägassistansförsäkring för fler – just nu endast 240 kr/år. För varje familjemedlem som du medförsäkrar på Mina sidor skänker vi 10 kr till SOS Barnbyar.

När du medförsäkrar dina nära & kära stödjer du SOS Barnbyars långsiktiga arbete till att fler barn får möjlighet att växa upp i en trygg och kärleksfull miljö.

Den bästa gåvan du kan få

Familjemedlemmarna som du medförsäkrar omfattas av samma försäkringsskydd som du. Med en personlig vägassistansförsäkring hos oss kan ni vara trygga med att vi alltid gör vårt yttersta för att skräddarsy ett snabbt räddningsuppdrag, så att avbrottet i er färd blir så kort och smärtfritt som möjligt.

Att medförsäkra dina nära & kära samtidigt som du är med och bidrar till en bättre värld, är för oss – den bästa gåvan du kan ge och den bästa gåvan du kan få.

Medförsäkra redan idag på Mina sidor.

Medförsäkra på Mina sidor

Som kund har du tillgång till Mina sidor. Här får du en personlig översikt över dina försäkringar, du kan ändra betalsätt och lägga till medförsäkrade  – just nu endast 240 kr/år. För varje familjemedlem som du medförsäkrar på skänker vi 10 kr till SOS Barnbyar.

Mina sidor
sektions delare