Vårt kundmagasin

Vårt kundmagasin Destination ger dig information i form av läsvärda artiklar med djupdykningar och nya infallsvinklar – allt från unika resereportage till säkerhetstips för dig och din bil.

Destination - Assistansbolagets kundmagasin

Destination riktar sig till våra kunder och samarbetspartners i Norden. Här delar vi med oss av nära intervjuer där du som läsare får ta del av spännande möten. Vi delar också med oss av den senaste informationen kring trafiksäkerhet och vad vi som förare kan göra för att öka tryggheten på våra vägar. Är du intresserad av att läsa om resor får du även i varje nummer tips på såväl fartfyllda som avkopplande resor i när och fjärran. Ambitionen med vårt magasin är att ge dig som läsare en stunds avkoppling med information som berikar och inspirerar dig längs vägen. Magasinets bredd ska ge något för alla.

Destination produceras av Assistansbolaget och distribueras digitalt till våra kunder tre gånger per år. Magasinet trycks även i en mindre exklusiv upplaga som skickas till våra samarbetsparters i Norden samt till de kunder som önskar ett magasin i handen.

Vi önskar dig en intressant läsning och varmt välkommen till våra nummer av Destination!

sektions delare

Annonsera i Destination

Har du idéer på ämnen som du önskar läsa mer om? Kanske vill du medverka i magasinet eller annonsera?
Då är du välkommen att kontakta redaktionen på: destination@assistansbolaget.nu

sektions delare