DESTINATION – VÅRT KUNDMAGASIN

Destination, Assistansbolagets egna magasin, ger dig information i form av läsvärda artiklar med djupdykningar och nya infallsvinklar – allt från unika resereportage till säkerhetstips för dig och din bil.

Har du idéer på ämnen som du önskar läsa mer om?
Kanske vill du medverka i magasinet eller annonsera – då är du välkommen att kontakta redaktionen på: [email protected].

Magasinet publiceras två till tre gånger per år.
Nästa nummer publiceras januari 2019.

Jag vill prenumerera på Destination
Destination 2/2018

Nu har hösten åter igen tagit ett stabilt grepp om vårt avlånga land och vi går mot mörkare och kallare tider. Vi hoppas att det känns tryggt att veta att vi alltid finns ett samtal bort när du är i behov av hjälp ute på vägarna. Som en ljusglimt i den mörka årstiden kommer här ett nytt nummer av vårt magasin Destination – en gåva till dig från oss.

I detta nummer har vi glädjen att dela med oss av ett unikt möte med Johan Anderblad – en av Sveriges mest kända barnprogramledare. Johan startade sin karriär redan på 90-talet av en ren slump när han provfilmade för det nya barnprogrammet Bolibompa. Johan var som klippt och skuren för programmet och fick rollen. Sedan dess har han underhållit barn i TV-rutan och varit en stor förebild för barn och unga under många år. Idag är Johan en av Sveriges mest kända barnprogramledare. Men resan tar inte slut där. 2017 blev Johan utsedd till Sveriges läsambassadör och reser idag runt i landet för att inspirera unga till att läsa mer böcker. Vi på Destination har träffat Johan för att prata om hans intresse för fordon, hans viktiga uppdrag som läsambassadör och hans karriär som författare till barnböckerna om Bojan.

Läs hela intervjun här

I takt med att soltimmarna sakta försvinner och vi virar in oss i en halsduk börjar de vilda djuren att bli mer och mer vanliga på de svenska vägarna. I magasinet kan du läsa närmre om vad du kan göra för att minska viltkollisionerna på vägarna.

Ta del av tipsen här

Just nu är det många som drömmer om en höstweekend och vi på Destination hoppas kunna inspirera dig till nya resmål. Själv ska jag inom kort besöka en av våra förmånspartners Ystad Saltsjöbad för lite avkoppling. Men just i detta nummer av Destination tar vi med dig på en solig höstweekend i London. Staden bjuder på en rik blandning av kultur, mat och shopping som passar allt från barnfamiljer till äventyrslystna pensionärer. Vi besöker allt från klassiska turistmål till gömda smultronställen som vi hoppas du ska uppskatta. I magasinet får du även möta Linda Ivarsson som är personlig tränare hos en annan av våra förmånspartners, Fitness24Seven. Visste du att regelbunden träning ökar koncentrationsnivåerna och gör dig till en bättre bilförare? Linda ger oss inspirerande och smarta tips för att öka träningsmotivationen när arbetsdagen är slut och kvällarna blir allt mörkare.

Läs hela magasinet här


Prenumerera på Destination

Destination, Assistansbolagets egna magasin, ger dig information i form av läsvärda artiklar med djupdykningar och nya infallsvinklar – allt från unika resereportage till trafiksäkerhet och säkerhetstips för dig och din bil. Magasinet publiceras två till tre gånger per år.
Nästa nummer publiceras januari 2019.

Jag vill prenumerera på Destination.