Bärgning Trelleborg | Assistansbolaget

Bärgning Trelleborg

Behöver du bärgning i Trelleborg ska du inte tveka att kontakta oss på Assistansbolaget. Vi är en trygg bärgningspartner med över 350 000 nöjda kunder i Norden som erbjuder våra tjänster dygnet runt i Sverige. Om det är möjligt att reparera ditt fordon direkt på plats så gör vi det, annars bärgar vi fordonet till närmsta verkstad.

Bärgare – Trelleborg

För dig som vill boka bärgare i Trelleborg direkt i telefonen rekommenderas vår tjänst Väghjälp direkt. Där fyller du i telefon- och registreringsnummer och anger om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte. Du behöver även dela din position, så att våra bärgare vet vilken plats du befinner dig på. Har du vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Skulle situationen kräva en lösning med hyrbil, hotell eller bokning av hemresa på annat sätt så står vi för det.

Har du inte tecknat vår försäkring får du ett personligt prisförslag att ta ställning till, som baseras på din position. Det går även bra att ringa och boka bärgning. Vår professionella räddningscentral tar emot ditt samtal på telefonnummer 042–324 324.

Bilbärgning Trelleborg

Bilbärgning i Trelleborg är det ärende vi åker ut på mest i staden, men det kan också vara bra att veta att vi även bärgar motorcykel, husvagn, husbil, släpvagn och lätt lastbil. Vi är en allround bärgare som är på plats hos dig inom kort. I genomsnitt tar det endast 38 minuter innan du får hjälp. Har du några funderingar kring vår tjänst eller vill du boka bärgning i Trelleborg? Tveka inte att höra av dig via kontaktuppgifterna nedan, så hjälper vi dig.

sektions delare