Säljande kundtjänstmedarbetare - tillsvidareanställning | Assistansbolaget – personlig vägassistansförsäkring

Vi söker innesäljare till vår kundtjänst

Assistansbolaget är marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige med en egen rikstäckande bärgningsorganisation. I takt med att vi växer söker vi nu innesäljare till vår kundtjänst. Vi ger dig möjlighet att komma in i ett framgångsrikt företag tillsammans med engagerade medarbetare i en utpräglad prestationsinriktad kultur.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Som innesäljare kommer du att förmedla försäkringar och tjänster till våra befintliga kunder. All försäljning sker via telefon. Din uppgift är att leverera den bästa kundupplevelsen till varje kund, i varje samtal.

VEM SÖKER VI?
Vi söker dig som besitter hög socialkompetens, har lätt för att bygga tillitsfulla relationer, trivs med att arbeta självständigt, är resultatorienterad, målmedveten och tävlingsinriktad. Meriterande för denna tjänst är tidigare erfarenhet inom service och försäljning.

För att lyckas i rollen krävs det att:

 • Du har ett genuint intresse och erfarenhet av försäljning, rådgivning och kundnöjdhet via telefon
 • Du är en flexibel lagspelare och ambitiös problemlösare
 • Du har god datorvana och trivs med att arbeta med telefonen som främsta verktyg
 • Du gillar kundkontakt och kan lätt anpassa ditt förhållningssätt till olika kunders behov, du leder samtal målinriktat samt har ett högt kundfokus
 • Du trivs med att arbeta i ett högt tempo.

För att kunna söka tjänsten krävs det att:

 • Du har väldigt goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
 • Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo. Du har ambitioner och mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dem
 • Du skall vara en lagspelare som trivs med att tillhöra ett positivt team
 • Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa våra kunder för bästa kundupplevelse.

VI ERBJUDER DIG

 • Fast lön samt resultatbaserad lön
 • Inspirerande och engagerade kollegor
 • En fantastisk arbetsmiljö på en av Sveriges mest moderna arbetsplatser, vårt kontor ligger på sjunde våningen i den nya Prisman med milsvid utsikt över Öresund.

OMFATTNING
Heltidstjänst.

ARBETSTIDER
Heltidstjänst där arbetstiderna är fördelade under våra öppettider: måndagar till torsdagar kl. 12:00-20:00. Samt söndagar kl 10:00 – 18:00

ANSTÄLLNING
Tillsvidareanställning

ANSTÄLLNINGSSTART
Snarast.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan redan idag då intervjuer och tillsättning sker löpande. Skicka din ansökan till jobb@assistansbolaget.nu och märk den med ”Innesäljare”.

PLACERING
Helsingborg.

OM ASSISTANSBOLAGET
Assistansbolaget är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vår uppgift är att garantera våra kunder snabb och rätt hjälp vid oförutsedda driftstopp längs vägarna i Europa. När olyckan är framme lovar vi snabb och professionell skadehantering – allt för att våra kunder ska få den bästa kundupplevelsen tillsammans med oss. Huvudkontoret är beläget i Helsingborg, en sammansättning av professionella personer som är handplockade för sin gedigna kunskap inom de olika områden där vi verkar. Vi är en gemenskap och arbetar efter samma motto – handlingskraft och kundfokus! Här står digitalisering i centrum när vi varje dag vidareutvecklar våra produkter och tjänster.

sektions delare