Samarbeta med oss | Assistansbolaget – personlig vägassistansförsäkring

Älskar du fordon, ny teknik och att hjälpa människor? Vi söker kundfokuserade kvinnor och män i hela Sverige som vill bli en del i vårt team.

Läs mer och ansök

Varför ska ni samarbeta med oss?

Vi älskar att hjälpa människor!

Vårt bärgarteam består av kundfokuserade kvinnor och män som är anställda i Assistansbolaget. Vi representerar en yngre grupp som älskar fordon, ny teknik men framförallt att hjälpa människor.

Vi är både stolta och glada över den feedback våra kunder ger oss – vi har toppbetyget 4,7 av totalt 5 hos Reco.
Så här beskriver våra kunder oss

sektions delare

Vi är ett klimatneutralt bärgningsföretag

Detta är unikt i en bransch med tunga fordon och fordonstransporter. Det innebär konkret att vi mäter våra samlade utsläpp, sätter reduktionsmål samt klimatkompenserar för det lilla utsläpp som ändå görs.

För oss handlar hållbarhet om att kunna förena en framgångsrik och konkurrenskraftig verksamhet med en positiv samverkan med både medarbetare, samarbetspartners och det omkringliggande samhället.

Vår fordonsflotta av tunga bärgningsfordon kör på drivmedlet HVO100 som är ett förnybart och hållbart drivmedel, som ger lägre utsläpp av växthusgaser (CO2e).

Vi hjälper er att digitalisera er kundresa

Vår digitala plattform, GAT, hämtar automatiskt in all information om det havererade fordonet och bärgaren får realtidstrafikinformation om hinder eller trafikstockningar genom Googles API och navigeras därmed den snabbaste vägen till olycksplatsen.

Kunden kan i realtid följa bärgaren via sin telefon. Där presenteras också ankomsttid, eventuella kostnader förenade med uppdraget och kunden kan enkelt betala med Klarna. I appen presenteras också vilket fordon som kommer och vad föraren heter. Det underlättar för en drabbad trafikant som i en stressad situation inte behöver förklara vart man befinner sig och samtidigt kan de se exakt hur långt bort bärgaren befinner sig.

I ett större samarbete avseende vägassistans och bärgning kan vi erbjuda vår digitala plattform designad med ert varumärke.

Stabil och trygg samarbetspartner

Det pan-europeiska riskkapitalbolaget Stirling Square Capital Partners är majoritetsägare i Assistansbolaget. Stirling Square Capital Partners grundades 2002 och är ett riskkapitalbolag som investerar i mellanstora bolag med ett värde från 50 miljoner euro och upp till 500 miljoner euro. Här arbetar ett dedikerat, motiverat och erfaret team för att leverera en paneuropeisk strategi.

Stirling representerar 12 nationaliteter och 12 språk vilket är avgörande för att genomföra effektiva inköp och hantering av komplexa transaktioner på alla viktiga europeiska marknader.

Läs mer här

sektions delare

Vill ni veta mer om vad vi kan erbjuda just er?

Då är ni varmt välkomna att kontakta vår kommersiella chef.

Martin Jeppsson
Kommersiell chef

0704 62 69 70
martin.jeppsson@assistansbolaget.nu

sektions delare