Om Synoptik

Synoptik etablerades i Sverige 1991 och är idag med över 130 butiker och en omsättning över 1.2 miljarder en av landets ledande aktörer inom optik. Genom att erbjuda kvalitetsoptik som alla kan ha råd med ska Synoptik bli Sveriges folkoptiker. Företaget ägs delvis av Synoptikfonden, en icke vinstdrivande stiftelse som verkar för att främja nordisk forskning inom optik. Varje år skänks därför en del av vinsten från Synoptik till forskning inom optik och oftalmologi. Synoptik är även en del av GrandVision N.V., en världsledande aktör inom optisk detaljhandel, med drygt 7000 butiker i fler än 40 länder.

Synoptik brinner för att dela med sig av sitt kunnande och sin passion för optik. Deras mission är att alla ska ha råd med kvalitetsoptik. De vill att så många som möjligt kan se bra och se bra ut till ett bra pris. Det betyder att de har kvalitetsprodukter i ett brett prisspann och erbjuder alltid ett smart köp. Tack vare styrkan de får av att vara en del av den internationella optikkedjan GrandVision kan de välja bland ledande leverantörer runt om i världen och se till att få hög kvalitet till de bästa priserna. Det betyder lägre priser för kunderna.

Erbjudande*
• 50% rabatt på alla glas
• 50% rabatt på synundersökning (ord. pris: 598 kr)
• 25% rabatt på solglasögon
• 15% rabatt på linsabonnemang
*går inte att kombinera med andra kampanjer och erbjudande hos Synoptik

Så här erhåller du din rabatt
När du blir kund hos Assistansbolaget får du tillgång till alla våra rabatter och förmåner. På denna sidan läser du närmre om vilka erbjudanden som förmånsprogrammet innehåller. För att få tillgång till förmånerna och rabattkoder loggar du som kund in i vår app. I appens meny längst upp till höger väljer du fliken ”Mina förmåner”. Klicka dig fram – hoppas att du hittar något som passar just dig!