Bärgning Luleå | Assistansbolaget

Bärgning Luleå

Behöver du bärgning i Luleå? Då är du välkommen att kontakta oss på Assistansbolaget. Vi är ett tryggt val med över 350 000 nöjda kunder i Norden. Våra professionella bärgare strävar alltid efter att reparera ditt fordon på plats. Skulle det inte vara möjligt bärgar vi ditt fordon till närmsta verkstad.

Bärgare – Luleå

Med vår tjänst Väghjälp direkt kan du boka bärgning i Luleå direkt i telefonen. Du behöver endast uppge om du tecknat vår vägassistansförsäkring eller inte, ditt telefon- och registreringsnummer samt dela platsen du befinner dig på. Om du inte tecknat vår vägassistansförsäkring får du ett prisförslag att ta ställning till, som baseras på din position. Innan du slutför bokningen får du även information om bärgarens beräknade ankomsttid.

Har du tecknat vår vägassistansförsäkring är självrisken alltid 0 kr. Då omfattas du av ett helhetsupplägg med hyrbil, hotell eller bokning av hemresa om situationen kräver det. Önskar du ringa och boka bärgning är du välkommen att ringa vår kundsupport på 042–324 324 (knappval 1).

Bilbärgning Luleå

Bilbärgning i Luleå är det vanligaste uppdraget vi utför i området, men det kan också vara bra att veta att vi även bärgar husvagn, husbil, MC, släpvagn och lätt lastbil. Tack vare ett stort nätverk av bärgare kan vi vara på plats inom kort – i genomsnitt tar det endast 38 minuter.

Har du några frågor om våra tjänster eller vill du boka bärgning i Luleå direkt? Då ska du inte tveka att höra av dig via kontaktuppgifterna nedan, så vägleder vi dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

sektions delare